Sāksies militāro mācību "Namejs 2022" rudens posma aktīvā fāze Liepājā un Dienvidkurzemes novadā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Militārās mācības "Namejs 2022" Augšdaugavas novadā.
Militārās mācības "Namejs 2022" Augšdaugavas novadā. Foto: Ivars Soikāns/LETA

No ceturtdienas, 6. oktobra, līdz 9. oktobrim Liepājā un Dienvidkurzemes novadā norisināsies militāro mācību "Namejs 2022" rudens posma aktīvā fāze, norāda Zemessardze.

Aktīvajā fāzē Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes 44. kājnieku bataljons veiks mācību uzdevumus Liepājas pilsētā un Dienvidkurzemes novadā. Mācību laikā bataljona karavīri un zemessargi veiks mācību uzdevumus hibrīdkara un konvencionālā apdraudējuma apstākļos.

6. oktobrī no plkst.12 un 8. oktobrī no plkst.8 visas dienas garumā notiks militāro mācību aktivitātes Liepājas pilsētā Karostas, Jaunliepājas un Vecliepājas teritorijā.

Uzdevumu izpildes laikā pa pilsētas ielām pārvietosies militārā tehnika, karavīri un zemessargi formas tērpos ar ieročiem.

7. oktobrī no plkst.8 un 9 .oktobrī no plkst.12 visas dienas garumā notiks militāro mācību aktivitātes Dienvidkurzemes novadā. 7.oktobrī militāro mācību aktivitātes notiks Vaiņodes, Priekules, Grobiņas, Embūtes, Bunkas, Tadaiķu, Medzes, Gramzdas, Bārtas, Nīcas pagastos, bet 9. oktobrī - Pāvilostas, Aizputes, Priekules, Grobiņas, Bārtas pagastos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu