"Dejo ar zvaigzni" skatītājus pārsteidz vadītāju nomaiņa (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Markus Riva un Arvis Zēmanis
Markus Riva un Arvis Zēmanis Foto: publicitātes

Svētdien, 16. oktobrī, šova "Dejo ar zvaigzni" skatītājus pārsteidza jauni vadītāji - ierastā Mārtiņa Spura vietā TV ekrānos bija redzams Markus Riva.

Ļaudis sociālajos tīklos pauda pārsteigumu, kur palicis Spuris? Neraugoties uz izmaiņām, viņi atzinīgi novērtēja Rivas sniegumu. Kā zināms, šī nebija pirmā reize, kad mūziķis vada kādu šovu - Riva pazīstams kā "X Faktora" vadītājs. 

Tomēr šis bijis izņēmuma gadījums, un Mārtiņš Spuris jau drīzumā atgriezīsies ekrānos - viņš tiešraidi izlaidis, jo ir inficējies ar Covid-19. 

Atgādinām, ka šova piektajā tiešraidē žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet motobraucējam Matīsam Karro, kurš šovā piedalījās ar profesionālu sporta deju skolotāju, vairāku Latvijas un starptautisko sacensību finālisti Zani Prokofjevu.

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks vizionārs Kašers un psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu