Dziedātāja Agnese Rakovska: esmu pret resnuma glorificēšanu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Agnese Rakovska
Agnese Rakovska Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Mūziķe, pasākumu vadītāja un grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska pieņēmusi būtisku savas dzīves izaicinājumu - kā pašas vārdiem saka, mazāk ēst un vairāk sportot, vēstīts jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā.

"Tas nav nekāds tiktoka izaicinājums, bet gan mans personīgais uzstādījums - vismaz reizi mēnesī sportot pie personīgā trenera," žurnālam sacīja Agnese Rakovska. Viņa uz sporta zāli pašlaik dodas reizi nedēļā un, tā kā ir diezgan liela darbaholiķe, tad pievērsties sev ikdienā mūziķei ir liels izaicinājums.

Tāpat Rakovska norāda, ka jau labu laiku nav tikai "Triānas parka" soliste, bet arī mūzikas aģentūras "Zvaigznājs" vadītāja, kura turklāt studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē.

"Divus gadus gāju uz boksa treniņiem, bet tad sākās pandēmija, viss apstājās. Daudzi sāka manāmi izplūst. Ja mūziķis grib profesionāli darboties, viņam sevi jāprezentē. Rūpes par sevi ir obligātas.

Mēs taču visi zinām, [ka] katrs liekais kilograms TV kamerās izskatās kā pieci. Pēdējais glābšanas riņķis, pie kā tādā brīdī ķerties, ir platāks apģērbs. Es izvēlos sportot. Esmu pievērsusies kardiotreniņiem un svaru cilāšanai."

Vairāk lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu