Stjuarte atklāti stāsta par cilvēkiem, kuri pieķerti seksā lidmašīnā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Cilvēku iztēlei un seksuālajai apetītei gandrīz vai nav robežu - par to uzskatāmi liecina populārā tendence mīlēties lidaparātos. Kādas aviokompānijas stjuarte pastāstījusi par saviem novērojumiem par intīmām attiecībām lidojumu laikā, vēsta portāls "Rambler".

Raksts no arhīva. 

Sieviete atklājusi, ka arvien vairāk pasažieru šķietami atmet ar roku kautrībai un etiķetei, un, tā vietā lai dotos mīlēties uz tualetēm, dara to savos sēdekļos.

Viņa stāstījusi, ka šādos gadījumos pasažieri mēdzot apklāties ar pledu un mēģina kustēties pēc iespējas neuzkrītošāk, kas, protams, reti kad izdodas. Lidmašīnas personāls cenšas cīnīties ar šo parādību, pārlaižot krēslu rindām kabatas lukturīša gaismas staru, apstājoties netālu no aizrautīgā pārīša vai arī viņu virzienā raidot pāris izteiksmīgus krekšķus.

Stjuarte atklājusi, ka, lai arī seksuālas darbības lidmašīnā nav nelegālas, tās ir pretrunā ar lidaparāta drošības noteikumiem.

"Tiesa, nelikumīga ir nepakļaušanās lidaparāta apkalpotāja prasībām, tādēļ, tiklīdz personāls pieprasa pasažieriem beigt savas erotiskās izklaides, viņiem tam ir jāpakļaujas," atklājusi speciāliste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by havacilikkulubu.tr (@havacilikkulubu.tr) on

Izrādās, ka sekss vairāku kilometru augstumā ir samērā populāra nodarbe - cilvēkus, kuriem ir izdevies nodoties mīlas priekiem lidmašīnā sauc par "Mile High Club" ("Jūdzes debesīs klubs") biedriem. 

Tiek uzskatīts, ka aviopasažieri izjūtot iekāri tieši lidmašīnā piedzīvojamo vibrāciju un ātruma dēļ, lai arī daudzi no "kluba biedriem" ir atklājuši, ka viņus uzbudina risks tikt pieķertiem vai fantāzijas par stjuartēm vai stjuartiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu