"Dejo ar zvaigzni" pamet Anda Ozoliņa, bet otro iespēju saņem Maksims Busels (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc tam, kad psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode paziņoja par izstāšanos no šova "Dejo ar zvaigzni", tā veidotāji pieņēma lēmumu ļaut skatītājiem lemt, kuram no izbalsotajiem dalībniekam dot otro iespēju, ļaujot šovā atgriezties. 

Svētdienas, 23. oktobra vakarā tika paziņots, ka šovā atgriežas Maksims Busels un Liza Manija.

Kā ierasts, vakara noslēgumā šovs bija jāpamet pārim, kurš saņēma vismazāko atbalstu no žūrijas un skatītājiem. Tika lemts, ka šovs jāatstāj interjera un sajūtu dizainerei Andai Ozoliņai un Latvijas vicečempionam jauniešu grupā Latīņamerikas dejās Valteram Frickausam.

“Gan Frīda, gan pasodoble ir divas spēcīgas enerģijas. Man patīk būt maigai, sievišķīgai, bet, esot Frīdas lomā, man jābūt ļoti skarbai un cietai. Kas man tajā visā patīk – ir jābūt panterai, kas iet uz mērķi,” pirms priekšnesuma savās pārdomās dalījās Anda.

“Gribu teikt lielu paldies par flamenko daļu, kas bija izcili nostrādāta un raisīja daudzas un dažādas sajūtas. Pašā pasodoblē varbūt drusku kaut kas pietrūka, arī Valteram mazliet pietrūka stabilitātes, bet kopumā jūs mūs aizvedāt uz skaistu stāstu Frīdas laikmetā,” dejotāju priekšnesumu komentēja profesionāla sporta deju trenere un tiesnese Marta Kalēja-Irbe. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 28 punktu, kas bija viens no augstākajiem žūrijas vērtējumiem šajā nedēļā.

Šova dalībnieku sniegumam topot arvien labākam, žūrija šajā vakarā daudzu pāru sniegtos priekšnesumus novērtēja augstu. Visaugstāko novērtējumu – 30 punktus – no žūrijas šovakar ieguva Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs un Aminata ar Maksu Kravčenko. Savukārt skatītāju simpātiju balvu vakara izskaņā ieguva Jānis Pētersons un Olena Čerekova.

Atgādinām, ka šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina un mākslinieks vizionārs Kašers.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu