VIDEO ⟩ Divu auto sadursme Purvciemā. Meklē avārijas aculieciniekus, jo abu šoferu liecības krasi atšķiras

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ArtOlympic/Shutterstock

Cerībā, ka izmeklēšanas gaitā netiks atzīta par vainīgu, kāda sieviete meklē līdzcilvēku atbalstu. Policijā sākts process par avāriju Purvciemā, taču abu cietušo spēkratu vadītāju liecības ir pretrunīgas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ella pirms nedēļas ar darba automašīnu nedaudz pāri astoņiem no rīta šķērsoja Ilūkstes un Dzelzavas ielas krustojumu Purvciemā. Sieviete gaidīja atļaujošo signālu, lai varētu pabeigt manevru pa kreisi. Tikmēr kāda "Škoda" markas transportlīdzekļa vadītāja par to, kurai tad ir braukšanas priekšroka, domāja citādāk.

Ella stāsta, ka nostājās krustojumā kā trešā un, sagaidot atļaujošo signālu, sāka braukt, kad krustojumā no labās puses, strauji nebremzējot, tuvojās automašīna.

Sieviete spieda bremžu pedāli, taču no sadursmes izbēgt nespēja. Sievietes pēc tam apmainījās ar skarbiem vārdiem.

Ella stāsta, ka otra automašīna ātri brauca, viņa pati vēl esot izbrīnījusies par otras vadītājas braukšanu pie sarkanā. No otras vadītājas sekojusi atbilde – tas, ka deg sarkanais krusts, nenozīmē, ka viņai luksoforā ir sarkanā. Uz to Ella aicināja atgriezties braukšanas skolā.

Ellas automašīnai nodarīti bojājumi, kas remontā izmaksās dārgi. Sieviete cer uz avārijas liecinieku atsaucību.

Ja kāds no jums redzēja, kāds luksofora signāls dega brīdī, kad pagājušās ceturtdienas rītā sadūrās "Škoda Fabia" un "Opel" automašīnas, zvaniet Ellai pa tālruņa numuru 22336880.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu