Pirmdien debesis klās mākoņi; vietām Latvijā nedaudz līs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Līga Gredzena/LETA

Pirmdien maksimālā gaisa temperatūra Latgalē un Vidzemē būs +6..+10 grādi, savukārt Kurzemes lielākajā daļā tā pakāpsies līdz +12..+13 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Pirmdienas rītā Latvijā ir mākoņains laiks, kas vietām skaidrojas, un dažviet īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra +3..+8 grādi, Kurzemes dienvidrietumos līdz +10 grādiem.

Valda lēns vējš un bezvējš. Dažviet ir migla, tai skaitā migla izveidojusies Rucavā, kur gaisa temperatūra svārstās ap +10 grādiem.

Rīgā pārsvarā mākoņains rīts, vēja praktiski nav, termometri rāda +6..+8 grādus.

Pirmdien maksimālā gaisa temperatūra Latgalē un Vidzemē būs +6..+10 grādi, savukārt Kurzemes lielākajā daļā tā pakāpsies līdz +12..+13 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Pārsvarā saglabāsies mākoņains laiks, vietām mazliet uzlīs, vairāk nokrišņu būs vakarpusē Kurzemē.

Pūtīs lēns dienvidaustrumu vējš, valsts austrumos vietām saglabāsies bezvējš.

Rīgā gaidāma mākoņaina diena, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūšot lēnam dienvidaustrumu vējam, gaiss iesils līdz +9..+10 grādiem.

Laikapstākļus nosaka paaugstināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1014-1016 hektopaskāli jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdienas pēcpusdienā un vakarā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +7,9 grādiem Alūksnē līdz +11,5 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 23.oktobrī bija +30..+32 grādi Spānijā, Grieķijā un salās Vidusjūrā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -11 grādi Zviedrijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu