Kristīne Balode atklāj patieso iemeslu, kāpēc aizgāja no šova "Dejo ar zvaigzni" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Balode
Kristīne Balode Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dažas dienas pirms sestās tiešraides par izstāšanos no šova "Dejo ar zvaigzni" paziņoja psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņa paskaidro savu lēmumu.

“Dzīvi nav iespējams ielikt grafikā. Reizēm būtiskāka par plānošanu ir gatavība lēkt piedzīvojumā un atvērtība jebkam, ko šis stāsts nesīs. Šovs “Dejo ar zvaigzni” bija mans šī gada drosmīgākais lēciens nezināmajā, un es skaidri zinu, ka būtu nožēlojusi, ja būtu pateikusi nē,” savā paziņojumā pauda Balode.

"Tāpat kā iespēja piedalīties šovā, tā arī brīdis, kad šovu atstāt, nebija iegrāmatots manā tuvāko mēnešu grafikā. Dzīve ienes savas korekcijas, un ar neizsakāmi bagātīgas pieredzes garšu uz lūpām es savu dalību šovā pārtraucu veselības apstākļu dēļ," rakstīja viņa.

Nu žurnālam "Privātā Dzīve" Balode atzīst - šovā bijusi pārslodze. "Man ir mugurkaula problēmas jau no bērnības. Esmu arī gājusi skolā, kas saistīta ar mugurkaula veselības aprūpi. Šajā šovā bija reāla pārslodze," atklāj psiholoģe.

Šobrīd viņa dara visu, lai atgūtu imunitāti un labsajūtu.

Atgādinām, ka pēc Balodes izstāšanās šova "Dejo ar zvaigzni" veidotāji pieņēma lēmumu ļaut skatītājiem lemt, kuram no izbalsotajiem dalībniekam dot otro iespēju, ļaujot šovā atgriezties. Ari vairāk nekā 9000 balsīm šovā atgriezās M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels ar partneri Lizu Maniju.

Tāpat šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina un mākslinieks vizionārs Kašers.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 25. oktobra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu