Krištopāns ar pieciem precīziem metieniem palīdz PSG izcīnīt uzvaru EHF Čempionu līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Handbola izlases spēlētājs Dainis Krištopāns atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Rīgas domes kausa handbolā fināla mača "Elektrum" Olimpiskajā centrā, kurā tikās Latvijas un Ēģiptes handbola izlases.
Latvijas Handbola izlases spēlētājs Dainis Krištopāns atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Rīgas domes kausa handbolā fināla mača "Elektrum" Olimpiskajā centrā, kurā tikās Latvijas un Ēģiptes handbola izlases. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns trešdien Bukarestē guva piecus vārtus viņa pārstāvētās Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uzvarā Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas mačā.

PSG izbraukumā ar 36:29 (22:16) pārspēja Bukarestes "Dinamo".

Krištopāns guva piecus vārtus piecos metienos.

Vairāk par Latvijas handbolistu parīziešu labā guva vien Eloims Prandī, kurš iemeta deviņus vārtus 11 metienos, kā arī Kamils Sipžaks, kurš guva sešus vārtus deviņos mēģinājumos.

Mājinieku komandā Andrijs Akimenko guva astoņus vārtus desmit metienos, bet pieci vārti sešos raidījumos Ali Zeina kontā.

Parīzieši ar izcīnītām četrām uzvarām piecos mačos A grupā dala pirmo vietu ar Ungārijas Vespremas "Telekom", kas guvusi panākumus visos četros mačos.

Vēl A grupā bez Parīzes un Rumānijas komandām cīnās arī Ungārijas komanda Vespremas "Telekom", Polijas vienība "Wisla", Gudmes GOG no Dānijas, Portugāles "Porto", Bukarestes "Dinamo", Plockas, Horvātijas vienība "Zagreb" un Vācijas "Magdeburg".

Čempionu līgā 16 komandas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā, komandām aizvadot divu apļu turnīru. Grupu pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet trešās līdz sestās pozīcijas ieguvējas spēkosies astotdaļfinālā.

Krištopāns ar PSG iepriekšējā sezonā Čempionu līgā tika līdz ceturtdaļfinālam, bet par uzvarētāju kļuva "Barcelona", kas pēcspēles metienos pieveica Polijas klubu Kelces "Vive".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu