Traģiska diena uz Latvijas ceļiem: ceturtdien avārijās izdzisusi velosipēdista un gājējas dzīvība (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien Latvijā reģistrēti 127 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta desmit cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.15 Olainē, Rūpnīcas un Rīgas ielas krustojumā, kravas automašīnas vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt Aizkraukles novada Kokneses pagastā, Daugavpils šosejas 94.kilometrā, vīrietis ar automašīnu „Volkswagen” uzbrauca sievietei, kura šķērsoja brauktuvi. Sieviete notikuma vietā gāja bojā. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Ceturtdien septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, divi - Vidzemē, bet viens - Zemgalē. Trīs no cietušajiem bija velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: trīs - Zemgalē, pa diviem - Vidzemē un Rīgas reģionā, bet vienu - Latgalē. Aizturēti arī divi vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 151 protokols: Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Vidzemē - 55, Latgalē - 18, Kurzemē - 17, bet Zemgalē - 15 autovadītāji. Četri vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 364 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu