Tests ⟩ Iepazīsti "Tikkurila" 2023.gada krāsu paletes toņus un TOP krāsu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pēdējo gadu laikā esam bijuši atsvešināti viens no otra, pavadot laiku paši savos mazajos paziņu lokos. Ir pienācis laiks atkal sanākt kopā, atjaunot kopības sajūtu un ļaut uzplaukt cilvēcībai un empātijai. Ar jauno kolekciju Color Now 2023 "Tikkurila” mudina mūs iedvesmoties no sastapšanās reizēm un to raisītajām emocijām. Aizpildot testu, piedalies konkursā: iepazīsti 2023. gada krāsu paleti un uzzini, kurš tonis un kāpēc ir kronēts par 2023. gada aktuālāko krāsu, veiksmes gadījumā tiekot pie vērtīgām balvām.

Mūs visus vieno neredzamas saites, kas piešķir esībai jēgu - nevaram izdzīvot vieni un spējam uzplaukt tikai mijiedarbībā ar citiem. Izmantojot kolekciju Color Now 2023, “Tikkurila” mudina iedvesmoties no īpašiem satikšanās mirkļiem un emocijām, ko tie rada.

Nebeidzamā stila, tendenču un krāsu izvēles pasaulē šogad zīmols vēlas izcelt un uzsvērt to, ka visa sākumpunkts ir patiesas sajūtas, kopā būšana un rūpes vienam par otru, kas vairo prieku un laimi.

Mēs varam atrast dzīves jēgu, tikai esot kopā ar kādu. Tas sasaucas arī ar “Tikkurila” misiju – iedzīvināt harmoniskas un vienai otru papildinošas krāsas mūsu mājās. Ikdiena pārvēršas “rožainā mirklī”, kad apkārt ir tavi mīļie cilvēki, tādēļ

2023. gada krāsa V413 Rosy Moment (rožainais mirklis) simbolizē siltumu, empātiju un laipnību pret apkārtējiem. Rožains ir ikviens mirklis, kad esi kopā ar kādu, ar kuru jebkur vari justies kā mājās.

Color Now 2023 kolekcijas būtiskas sastāvdaļas ir gan izteikti akcenti, gan gaišāki toņi: krāsas liek viena otrai mirdzēt. Atbalstošā palete, kas filigrāni izceļ šī gada pamatkrāsas labākās īpašības, sastāv no gaišiem un maigiem toņiem, bagātīgiem tirkīzzilas un dzeltenas krāsas toņiem un tumšiem akcentiem, lai padarītu kolekciju košāku. Krāsas var izmantot gan uz lielām virsmām, gan nelielās detaļās.

Piedalies konkursā un laimē vērtīgas balvas

Paldies visiem dalībniekiem, konkurss ir noslēdzies! Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi. Trīs veiksminieki, kuri tiks pie “Tikkurila Pro Centrs” dāvanu kartēm 100 eiro vērtībā, ir:

blumae****@inbox.lv

charm****@inbox.lv

karlina.z*******@gmail.com

Ar konkursa noteikumiem var iepazīties, lūk, šeit.

Konkurss tapis sadarbībā ar “Tikkurila”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu