Talanti, jokotāji un iedvesmotāji! Kas un kāpēc piedalījās “Boksa akadēmija 2” atlasē?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

No 28. oktobra straumēšanas platformā Go3 pieejama boksa šova “Boksa akadēmija 2” pirmās sērijas, kurās gandrīz 100 entuziasti mēģināja pārvarēt izaicinošus uzdevumus, lai noskaidrotu, kuri 15 dalībnieki turpinās cīņu par uzvaru šovā un iespēju kāpt ringā, lielajā finālā aizstāvot godu pret Lietuvas šova uzvarētājiem. Lai arī lielākā daļa atlases kārtas dalībnieku tika atsijāti, daži dalībnieki ar savu attieksmi un cīņassparu uz pārējo fona īpaši izcēlās.

Jau pirmajā šova sezonā treneri Kristaps Zutis un Kaspars Kambala uzsvēra, ka bokss un cīņa ringā ne vienmēr ir galvenais.

Piedalīties ir aicināts ikviens kaut vai tāpēc, lai pārbaudītu savu raksturu, izaicinātu komforta zonas robežas, kā arī ar sporta palīdzību motivētu sevi augstāku mērķu sasniegšanai. Lai arī atlasē valdīja sāncensības gars, dalībnieki viens pret otru izturējās ar lielu cieņu, izrādot atbalstu un milzīgu cīņassparu.

Izmanto iespēju stiprināt tēva un dēla attiecības

Pirmajā sērijā bija iespēja iepazīties ar uzņēmēju Intaru un viņa dēlu Sergeju, kuri startēja kopā, kā arī otrajā atlases kārtā aktīvi viens otru atbalstīja.

Intars ir uzņēmējs, kurš arī ikdienā aktīvi cenšas sportot, savukārt “Boksa akadēmijā” nolēma piedalīties, lai smeltos jaunu pieredzi, pašapliecinātos un gūtu pozitīvas emocijas, ar kurām dalīties tālāk.

Arī 21 gadu vecais dēls Sergejs ir labā fiziskā formā, nodarbojas ar crossfit jeb funkcionālo fitnesu, kā arī dzīves laikā grib pamēģināt pēc iespējas vairāk jaunas lietas un izaicināt sevi.

Jokojas, bet noskaņoti kareivīgi

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa atlases dalībnieku bija noskaņoti nopietni, starp dinamiskajiem pārbaudījumiem atradās vieta arī humoram.

Tā, piemēram, Andris atlases laikā mentoram Kristapam Zutim rādīja joku ar banānu, vēlāk apēdot to ar visu mizu, lai gūtu spēku pārbaudījumiem trasē.

Taču vēlāk Andrim joki vairs nebija prātā un viņš lika lietā savas slidošanā izkoptās prasmes, lai pēc iespējas veiklāk pievarētu distanci.

Tāpat ikviens, kurš skatījās pirmo epizodi, pamanīja spilgto tīģera kostīmu, kurā bija ietērpies dalībnieks Māris.

Iespējams, jokainais tērps bija paredzēts, lai radītu maldīgu priekšstatu, jo bērnībā Māris nodarbojās ar karatē, kā arī ir pazīstams ar militāro tuvcīņu.

Dažādi talanti un dzīves pieredze

Dalībnieki ieradās pārbaudīt spējas boksā, taču daudziem no viņiem ir savas nodarbošanās, hobiji un dzīves pieredze.

Skatītāju uzmanību izpelnījās atlētiskais Edgars, kurš ir Latvijas, Eiropas un Pasaules čempions un rekordists svaru bumbu ar 16 gadu pieredzi sportā. Bet vai ar spēku pietiek, lai veiksmīgi startētu boksa ringā?

Plašāka sabiedrības daļa, iespējams, atpazīs studentu Kārlis Rūdolfs Kazaks, kurš uzsācis karjeru kā satura veidotājs sociālo tīklu TikTok un Youtube kanālā “Gandrīz pabeigts”. Par sevi stāsta, ka ir nežēlīgi mērķtiecīgs un ar savu personību mēģina izsisties Latvijā un pasaulē. “Boksa akadēmiju” uztver kā palīgu šajā situācijā.

Iedvesmo pat trenerus

Andris atlasē piedalās jau otro gadu un ar savu mērķtiecību ir pārsteidzis pat šova mentorus.

Lai arī sākotnēji varētu šķist, ka viņš ir pārāk trausls priekš boksa šova, viņa mērķtiecība un uzdrīkstēšanās ir pelnījušas tikai cieņu un atzinību. “Boksa akadēmiju” uzskata par savu iespēju izaicināt sevi pašu, kā arī pierādīt savu uzdrīkstēšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu