Einars Repše pārsteidz ar stila maiņu un jaunu dāmu pie rokas (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Saeima

Arī ekspremjers Einars Repše apmeklēja Saeimas simtgades koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī pagājušajā ceturtdienā. Uz pasākumu viņš ieradās ar noslēpumainu pavadoni, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Tovakar bijušais Ministru prezidents Einars Repše klātesošos pārsteidza ne tikai ar stila maiņu – viņš nogriezis savus ilgi audzētos matus, bet arī ar dāmu, ar kuru zem rokas viņš ieradās koncertā.

Tas piesaistīja jautājošus skatienus – vai tiešām Repšes kungs būtu sācis jaunas attiecības? "Privātā Dzīve" koncerta laikā vaicāja, kā sauc viņa pavadoni, Repše gan noslēpumaini pasmaidīja un norādīja, ka svētku koncerts nav piemērotākais brīdis intervijām.

Pēc svinīgā koncerta izdevums mēģināja ekspremjeru sazvanīt un uzzināt noslēpumainās dāmas vārdu, tomēr nesekmīgi. Repše atteicās paust jebko, kas saistās ar viņa privāto dzīvi.

Sociālajos tīklos manāms, ka Einara Repšes sieva Rūta, kurai agrāk bija dubultuzvārds Raginska-Repše, nu atstājusi tikai pirmslaulības uzvārdu Raginska. Arī sociālo tīklu galerijās nav atrodama neviena fotogrāfija, kurā viņa būtu redzama kopā ar Einaru.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 1. novembra numurā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu