Izjukušas slavenā brazīlieša Felipes attiecības ar efektīgo Tainu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Felipe un Taina
Felipe un Taina Foto: instagram/felipegabrieldsx

Latvijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs esot pašķīries no mīļotās sievietes, liecina šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākā sērija. 

Kā zināms, Felipe šā gada sākumā satuvinājās ar brazīliešu dīdžejmeiteni vārdā Taina. Nu izrādās, ka abu attiecībās iestājies atsalums - to Felipe atklāj sarunā ar horeogrāfi un par ballīšu lauvu dēvēto Baibu Klints.

"Mums tagad ir pauzīte, bija grūti ar visu attālumu. Viņa ir ļoti greizsirdīga, un es arī biju bišķiņ greizsirdīgs, kad viņa bija prom," atklāj Felipe. 

Felipe gan neizslēdz iespēju atjaunot attiecības ar efektīgo dāmu, jo jau novembrī dosies uz Brazīliju. "Tad redzēsim, pagaidām nekā nav," saka Felipe.

Felipe gan par uzmanību no pretējā dzimuma puses nesūdzas, tomēr atzīst, ka bijis uzticīgs Tainai, jo patiesi iemīlējās viņā.

Jau ziņots, ka Felipe satuvinājās ar Tainu šā gada sākumā savas viesošanās laikā Brazīlijā. Jau maija vidū Taina ieradās pie mīļotā Latvijā, kur apskatīja Rīgu, kā arī uzspēlēja vairākās ballītēs.

Vairāk uzzini 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu