"Hesburger" atvērs pirmo ēstuvi Ogrē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ātrās ēdināšanas ķēde "Hesburger" atvērs pirmo ēstuvi Ogrē, informēja "Hesburger" starptautiskās attīstības un mārketinga direktore Ieva Salmela.

Viņa stāstīja, ka 2015.gadā kompānija veica priekšizpēti, iepazīstot vairākas vietas Latvijā, kur potenciāli varētu būvēt jaunas "Hesburger" ēstuves. Viena no tām bija Ogre, taču tobrīd vēl netika pieņemts gala lēmums par jaunās ēstuves būvniecību šajā pilsētā.

Savukārt pirms pāris gadiem, pateicoties lielai klientu interesei un augošajam pieprasījumam, kompānijā pieņemts lēmums par ēstuves būvniecību Ogrē.

Jaunā "Hesburger" ēstuve atradīsies Rīgas ielā 5, blakus veikalam "Lidl" un degvielas uzpildes stacijai "Neste".

Kā atklāja Salmela, to plānots atvērt šā gada nogalē vai 2023.gada sākumā.

Taujāta par investīcijām, kompānijas pārstāve plašāku komentāru nesniedza, piebilstot, ka ieguldītie finanšu līdzekļi tiks atklāti līdz ar ēstuves atvēršanu.

Tāpat viņa norādīja, ka kopumā nākamo desmit gadu laikā Latvijā plānots atvērt vēl 15 līdz 20 jaunas "Hesburger" ēstuves. Patlaban Latvijā darbojas 50 kompānijas "Hesburger" ēstuves.

Jau vēstīts, ka "Hesburger" pārdošanas apmēri Latvijā pērn palielinājās par 8,5%, sasniedzot 33,1 miljonu eiro.

Savukārt "Hesburger" pārdošanas apmēri Baltijas valstīs 2021.gadā sasniedza kopumā 99,7 miljonus eiro. Lietuvā pārdošanas apmēri, salīdzinot ar 2020.gadu, pieauga par gandrīz 14%, sasniedzot vairāk nekā 36 miljonus eiro, bet Igaunijā pārdošanas apmēri kāpa par 13%, sasniedzot vairāk nekā 30,5 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu