Latvijā remontdarbi turpinās 26 autoceļu posmos (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Remontdarbi uz Melnsila un Kalnciemas ielas krustojuma.
Remontdarbi uz Melnsila un Kalnciemas ielas krustojuma. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijā remontdarbi turpinās 26 autoceļu posmos, kur arī brīvdienās jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Tostarp plašākie remontdarbi notiek uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem, kur autobraucējiem jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā.

Vienlaikus Daugavpils šosejas (A6) posmā Lielvārdē ir divi luksoforu posmi un paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes, bet Ventspils šosejas (A10) posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību un paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes.

Tāpat autoceļa Krievijas robeža-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (A13) posmā no Grebņevas līdz Kārsavai trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu un paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 30 minūtes.

Savukārt autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) remontdarbu posma no Madonas līdz Dzelzavai šķērsošanai jārēķinās ar papildu stundu ceļā, autoceļa Smiltene-Valka (P24) remontdarbu posma no Valkas novada robežas līdz Valkai šķērsošanai jārēķinās ar papildu 40 minūtēm ceļā, autoceļa Talsi-Upesgrīva (P127) remontdarbu posma no Upesgrīvas līdz Laidzei šķērsošanai jārēķinās ar papildu 35 minūtēm ceļā, bet autoceļa Butnāri-Saldus-Ezere (P105) posma no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai šķērsošanai jārēķinās ar papildu 30 minūtēm ceļā.

Tāpat LVC pārstāvji norāda, lai arī saglabājas salīdzinoši silts laiks, pārvietošanos pa autoceļiem vietām var apgrūtināt nokrišņi - lietus laikā pasliktinās redzamība uz ceļa, kā arī pieaug akvaplanēšanas risks.

Visi satiksmes ierobežojumi attēloti būvdarbu kartē LVC mājaslapā lvceli.lv.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu