Attaisnots lietā par seksuālu uzmākšanos. Kevins Speisijs saņem Itālijas kino balvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Speisijs
Kevins Speisijs Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu aktieris, skandalozu slavu ieguvušais Kevins Speisijs saņems Itālijas Nacionālā kino muzeja balvu par mūža ieguldījumu, ziņoja LTV “Rīta Panorāma”. Paziņojums tika izplatīts drīz pēc attaisnojoša tiesas sprieduma lietā par seksuālu uzmākšanos.

Svinīgā balvas pasniegšanas ceremonija notiks nākamā gad janvārī, vēl citu laureātu vidū ir arī Izabella Roselīni un Monika Beluči. Tāpat Itālijas pasākumā demonstrēs vienu no filmām ar Speisija dalību.

Iepriekš ziņots, ka oktobrī Speisijs uzvarējis tiesas prāvā, kurā apsūdzēts par uzmākšanos Entonijam Rapam Ņujorkā 1986. gadā, kad viņam bija 14 gadi, bet Speisijam 26.

Raps vēlējies piedzīt no aktiera 40 miljonus ASV dolāru lielu kompensāciju, tomēr nav spējis pierādīt viņa vainu, tādēļ lieta tika noraidīta.

Oskariem godalgotais aktieris kopš 2017. gada nav redzams uz kino ekrāniem un teātros, kas sakrīt ar laiku, kad Raps pirmo reizi nāca klajā ar apsūdzībām.

Savukārt Lielbritānijā pret aktieri joprojām izvirzītas kriminālapsūdzības par seksuālu vardarbību pret trīs vīriešiem. Speisijs savu vainu ir noliedzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu