Sestdienas horoskops: 5. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Harbucks/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 5. novembrim.

AUNS

Pēc spraigi aizvadītās darba nedēļas vēlams mierīgi atpūsties, pabūt vienatnē, padomāt. Izej garākā pastaigā, noskaties labu filmu, izrādi vai koncertu.

VĒRSIS

Dažādi saimnieciskie pienākumi: jāsakārto māja, jāparosās virtuvē, varbūt arī jāuzņem ciemiņi. Noskaņojums optimistisks, un tu spēsi iedvesmot arī apkārtējos.

DVĪŅI

Privātajā dzīvē iespējamas peripetijas, taču situāciju noregulēsi itin veikli. Tev piemīt diplomāta talanti un prasme tos īstajā brīdī likt lietā. Laba diena saviesīgām aktivitātēm un draugu ballītei.

VĒZIS

Jāķeras pie neapdarītajiem rudens darbiem un varbūt jārīko talka ar mielastu noslēgumā. Saimniekojot un rūpējoties par tuvajiem cilvēkiem un ģimenes pavardu, jutīsies savā elementā.

LAUVA

Dodies izbraucienā, piknikā vai ekstrēmos piedzīvojumos: pa dabas takām, trošu ceļiem u.tml. Vajag relaksēties un izvēdināt galvu. Diena būs izdevusies.

JAUNAVA

Šodien jauki brīži ar mīļiem cilvēkiem vai intriģējoša iepazīšanās. Attiecībā uz pēdējo – uzmanīgi. Uzmanies no blēžiem tīmeklī, labāk doties uz randiņu klātienē.

SVARI

Vari sevi iepriecēt ar iepirkšanās tūri, un iegādāties ko skaistu „priekš sirds”. Vakarā saposies un izej sabiedrībā – apmeklē pasākumu vai koncertu. Pozitīvi un iedvesmojoši.

SKORPIONS

Svarīga attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstelītes, bet pāriem pārliecība, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Vakarā parūpējies par romantisku noskaņu.

STRĒLNIEKS

Ar īstena saimnieka skatu pārlūkosi mājas saimniecību un atradīsies daudz darāmā. Jāapvieno lietderīgais ar patīkamo un jāsaaicina uz talku draugi.

MEŽĀZIS

Šodien atpūties – nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Bez tavas līdzdalības un padomiem gan tuviniekiem, gan draugiem dzīve rit savu gaitu. Velti laiku pats sev un dari to, kas sagādā prieku.

ŪDENSVĪRS

Mīļotajam cilvēkam var būt atšķirīgi uzskati gan sadzīviskos, gan globālos jautājumos. Nesāc strīdu, bet uzklausi argumentus. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi un iepazīšanās neparastos apstākļos.

ZIVIS

Piemērota diena saviesīgām aktivitātēm un sirsnīgai kopā būšanai ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele un ņemsi organizatoriskos grožus savās rokās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu