Video ⟩ "Hokeja anatomija" atgriežas! Armands Simsons stāsta par depresiju, "Dinamo" laikiem un bērnību Smiļģa ielā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Armands Simsons (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Mārtiņš Kļavenieks.
Armands Simsons (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Mārtiņš Kļavenieks. Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Raidierakstu sērijā "Hokeja anatomija" bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērš uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir aizmirstas. Raidījuma otrās sezonas pirmajā sērijā viesojās bijušais Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors, televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Armands Simsons.

"Hokeja anatomijas" pirmajā sezonā Jēkabs un Mārtiņš izveidoja 38 sērijas, kurās pārrunāja dažādas ar hokeju saistītas nianses, par kurām varbūt ikdienas skrējienā neaizdomājamies.

Visas pirmās sezonas sērijas varat meklēt TVNET vietnē, bet turpmāk "Hokeja anatomija" primāri būs atrodama "YouTube" platformā. Tiesa, katra jaunā sērija tiks publicēta arī TVNET.

Otrās sezonas pirmais viesis ir bijušais Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons. Sarunā ar viņu par bērnību Eduarda Smiļģa ielā 44, nonākšanu hokejā pēc Viestura Koziola uzaicinājuma, "Dinamo" spēlētāju algu apmēra un autoparka attiecību. 

Armands arī atklāti stāsta par depresiju, kas sākās pēc "Dinamo" darbības beigām neilgi pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā 24. februārī. Simsons ilgi esot meklējis harmoniju sevī, kā arī pārdomājis nākotnes perspektīvas.

"Diezgan ilgu laiku bija dir*ā. Emocionāli, psiholoģiski, visādi. Protams, ar mani notikušais nav nekas - mēs esam dzīvi, mums ir rokas un kājas, sirds pukst. Paskatoties uz to ārprātu, kas notiek Ukrainā dažu kretīnu dēļ... Hokejā tomēr biju pavadījis 20 gadus. To darīju ar kaifu. Par to ir jārunā. Tas nav kontrolējams, jo katram no mums ir veģetatīvā nervu sistēma. Ar veselo saprātu saproti visu, bet tu pazaudējies. Un tad ir pilnīgā pakaļā. Es par to nekaunos, par to ir jārunā - sākās depresija. Man bija visas depresijas pazīmes. Vajag iet un ņemties, bet tu nevari. Esi sabrucis cilvēks. Baigi ilgi tam netiku pāri," vaļsirdīgi klāstīja Simsons.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu