Maija Lūsēna izlikta no savām mājām (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Maija Lūsēna
Dziedātāja Maija Lūsēna Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Dziedātāja Maija Lūsēna, kura pazīstama kā grupas "Zodiaks" un "Dāmu pops" dalībniece, nonākusi sarežģītā situācijā - viņai nācies pamest savas mājas Rīgā, kur nodzīvots un strādāts 21 gadu. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" viņa stāsta, ka nu spiesta savas dienas vadīt pieticīgā miteklītī, kur pat klavierēm neesot vietas: "Strādāt jaunajā dzīvesvietā nevaru. Diemžēl nespēju arī atļauties īrēt plašāku dzīvokli, kur varētu kaut vai glabāt savu darba instrumentu.

Bet pats galvenais, man vairs nav savu māju

– bēniņos izveidotas mākslinieku darbnīcas, ko biju iegādājusies par sertifikātiem un pati izbūvējusi, ieguldot savus līdzekļus.

Iepriekš tapa zināms, ka aprīlī Maija saņēmusi tiesu izpildītāju vēstuli, ka jāpamet Nītaures ielas nama bēniņi, kur iekārtots viņas dzīvoklis. "Pavasarī vērsos tiesā, meklējot taisnību, bet panācu vien to, ka man deva trīs mēnešus, lai atrastu sev jaunu dzīvesvietu."

"Joprojām nesaprotu, kam ir izdevīgi iznīcināt mākslinieku dzīvi," emocionāla ir dziedātāja.

Iepriekš dziedātāja pauda: "Esmu šajā īpašumā ieguldījusi visus savus līdzekļus – pārdevu dzīvokli Sporta ielā, toreiz vēl aizņēmos naudu no ļoti turīga cilvēka, lai visu sakārtotu. Mājai jumtu divas reizes esmu mainījusi, bet mani tagad vienkārši ņem un met ārā, jo kādam, redz, ir sakārojies tikt pie mana īpašuma."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 8. novembra numurā!

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu