VIDEO ⟩ Lietuvā pamatīgi piedzēries vīrietis nozog auto, bēg no policijas un izliekas par pasažieri

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Oktobra beigās Lietuvu pāršalca ziņa par ceļu satiksmes negadījumu, kurā piedzērušies jaunieši ar "Audi" spēkratu lielā ātrumā ietriecās kokā. Divi jauni vīrieši un meitene gāja bojā notikuma vietā, bet vēl trīs tika nogādāti medicīnas iestādē, vēsta portāls "15min".

Visi avārijā iesaistītie jaunieši jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem citiem noziegumiem.

Viens no bojāgājušajiem vīriešiem bija dzimis 1999. gadā un dzīvoja Juršiškos. Pēc pusotras dienas viņa 1997. gadā dzimušais brālis nozaga automašīnu un bēguļoja no policijas pa Šalčininku un Varēnas apkaimēm.

Bēgšanas laikā vīrietis vairākas reizes pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus un apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

Incidents noticis 30. oktobrī ap plkst. 3 Dainavas ciemata apkaimē. Likumsargi izmantoja "ezi", lai piespiedu kārtā apturētu bēguļojošo vīrieti. Tiesa, ar to nebija gana un viņš ar pārdurtām mašīnas riepām turpināja bēgšanu.

Policistus izbrīnīja vīrieša rīcība - kad mašīna apstājās, viņš pārkāpa aizmugurējā sēdeklī, lai gan policija jau iepriekš konstatēja, ka spēkratā neviens cits neatradās.

Šāda visai jocīga ideja raisīja policijas aizdomas, ka vīrietis lietojis alkoholu. Un tas arī apstiprinājās, jo viņa izelpā tika konstatētas vairāk nekā trīs promiles. Turklāt atklājies, ka automašīna bijusi zagta un viņam nemaz neesot šofera vadītāja apliecības.

Video: Piedzēries vīrietis ar zagtu auto bēg no policijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu