Šeila atklāti par kritiku, ko saņēmusi par savu suni-veģetārieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Modes dizainere un svaigēšanas restorāna īpašniece Šeila Vanaga, viesojoties raidījumā "Zilonis studijā", atsauca atmiņā laiku, kad pār viņu bira negācijas saistībā ar viņas suņa Rāmas barošanas veidu.

Savulaik mākslinieces suņa dēļ izcēlās liels skandāls un speciālisti pat pārbaudīja, kādos apstākļos dzīvo Rāma.

Nu Šeila, kura vairāk nekā 30 gadus nelieto dzīvnieku izcelsmes produktus un pēdējos astoņus gadus ir pievērsusies svaigēšanai, neslēpj, ka sava dzīvesveida dēļ saņem kritiku un no tā cietusi arī viņas karjera.

"Es biju modes māksliniece, kurai likās, ka cilvēki viņu mīl - pēc tik daudzām sašūtām kāzu kleitām un labām izdarītām lietām... Bet izrādījās, ka atliek vienam televīzijas raidījumam parādīt, ka mans suns ēd ābolu ar sēkliņām...

Viss! Man vairs nebija klientu, es nevarēju uz veikalu aiziet, es ārā no mājas nevarēju iziet!

Man tika atsūtīts PVD (Pārtikas un veterinārais dienests) uz mājām, lai man sunīti atņemtu, vairākas reizes, nevis vienu!" atklāj Šeila.

Viņa norāda, ka mājas mīlulim klājas labi. "Sunim klājas labi, arī man šobrīd klājas labi, bet tas viss bija pārbaudījums..." Tāpat viņa precizē suņa ēdienkarti: "Mans dzīvnieks neēd ābolus ar sēkliņām, bet gan Vācijā ražotu augstvērtīgu pārtiku, kur ir visas vielas!"

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu