Lavrovs esot pie labas veselības (18)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs, kurš tika nogādāts slimnīcā pēc ierašanās uz G20 samitu Bali, ir pie labas veselības, pirmdien paziņojusi Indonēzijas Veselības ministrijas amatpersona.

Indonēzijas amatpersona ziņu aģentūrai AFP sacīja, ka Lavrovs, pēc ierašanās Bali svētdien, nogādāts slimnīcā divas dienas pēc kārtas. Divi avoti “Associated Press” atklājuši, ka Lavrovam esot bijušas problēmas ar sirdi.

Bali gubernators Vajans Kosters paziņojis, ka Lavrovs bijis slimnīcā uz īsu veselības pārbaudi pēc ierašanās Indonēzijā.

Indonēzijas Veselības ministrijas amatpersona AFP sacīja, ka Lavrovs ir pie labas veselības. Viņš ieradies slimnīcā vakar pēc ierašanās Balī, lai pārbaudītu veselību, un šorīt atgriezies slimnīcā uz vēl vienu pārbaudi, bet viss esot kārtībā.

Slimnīcas preses pārstāvis atklāja, ka slimnīcā ieradusies delegācija stingras apsardzes pavadībā, bet informāciju par iesaistīto personu viņš nevarot atklāt.

Indonēzijas Ārlietu ministrija visus jautājumus par šo gadījumu novirza Krievijas vēstniecībai Džakartā, kas savukārt neatbild uz jautājumiem.

Tikmēr Krievijas Ārlietu ministrijas preses pārstāve Marija Zaharova šo informāciju jau paspējusi nodēvēt par viltus ziņām.

“Mēs šeit ar Sergeju Viktoroviču Indonēzijā lasām ziņas un neticam savām acīm - izrādās, viņš esot hospitalizēts. Tā, protams, ir viltus ziņu augstākā pilotāža,” pavēstīja Zaharova.

Viņa arī arī publicējusi vide, kurā Lavrovs redzams pie viesnīcas Bali.

Zaharova arī publicējusi fotogrāfiju, kurā Lavrovs redzams kreklā un šortos.

Foto: MARIA ZAKHAROVA VIA TELEGRAM

Pats Lavrovs paziņojis, ka mediju ziņas par viņa veselības problēmām ir "kaut kāda spēle", kurā vainoja Rietumu medijus.

Kā ziņots, Krievijas diktators Vladimirs Putins neieradīsies Indonēzijā gaidāmajā G20 līderu samitā, bet to personīgi apmeklēs Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs, pagājušajā nedēļā paziņoja Indonēzijas amatpersonas.

Lavrovs jau jūlijā bija atstājis G20 ārlietu ministru sanāksmi Bali salā, kad citi dalībnieki nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā un atteicās ar viņu fotografēties.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu