Rūds nodrošina vietu "ATP Finals" turnīra pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspers Rūds
Kaspers Rūds Foto: Reuters/ScanPix

Norvēģijas tenisists Kaspers Rūds otrdien uzvarēja arī otrajā ATP sezonas noslēguma turnīra spēlē un nodrošināja vietu pusfinālā, turpretī spānis Rafaels Nadals neiekļūs labāko četriniekā.

Ranga ceturtais numurs Rūds Zaļās grupas otrajā mačā ar 6-3, 4-6, 7-6 (8:6) uzvarēja amerikāni Teiloru Fricu (ATP 9.).

Pirms tam pasaules otrā rakete Nadals ar rezultātu 3-6, 4-6 zaudēja kanādietim Fēliksam Ožē-Aljasimam, kurš rangā ieņem sesto pozīciju. Lai saglabātu cerības uz iekļūšanu pusfinālā, otrajā mačam Fricam divos setos bija jāuzvar Rūds.

Tāpat otrdien kļuva zināms, ka Nadala tautietis, 19 gadus vecais Karloss Alkarass, kurš traumas dēļ nepiedalās "ATP Finals", kļūs par visu laiku jaunāko tenisistu, kas sezonu noslēdzis ATP ranga pirmajā pozīcijā.

Zaļajā grupā pēc divām spēlēm Rūdam ir divas uzvaras, Fricam un Ožē-Aljasimam pa vienai uzvarai, bet Nadals piedzīvojis divus zaudējumus.

Pirmdien Sarkanās grupas pirmajās spēlēs serbs Novaks Džokovičs guva virsroku pār grieķi Stefanu Cicipu, bet Andrejs Rubļovs divu neitrālo sportistu duelī pārspēja Danillu Medvedevu.

Pēc apļa turnīra apakšgrupu divi labākie tenisisti iekļūs pusfinālā.

ATP sezonas finālturnīrs Turīnā norisināsies līdz nākamajai svētdienai. Sezonas noslēguma turnīra uzvarētājam ir iespēja nopelnīt līdz pat 4 740 300 dolāru, ar nosacījumu, ja tiek uzvarēti visi mači.

Pērn finālā Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs ar 6-4, 6-4 uzvarēja Medvedevu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu