"Pelicans" līderis Makkolums: Spēlēju sū***i

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sīdžejs Makkolums.
Sīdžejs Makkolums. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Pelicans" līderis Sidžejs Makkolums pirmdienas mačā pret Memfisas "Grizzlies" izcēlās ar 30 gūtiem punktiem, bet pēc spēles veltīja ļoti kritiskus vārdus savam sniegumam pēdējā laikā.

Aizvadītajā NBA mačā "Pelicans" ar rezultātu 113:102 (32:35, 27:25, 30:27, 24:15) uzvarēja "Grizzlies" vienību.

Makkolums 14 no saviem 30 punktiem šajā mačā guva trešajā ceturtdaļā, kas beigās arī nosvēra uzvarētāju kausus par labu "Pelicans" vienībai.

Lai gan šajā spēlē Makkoluma metienu precizitāte un rezultativitāte bija līmenī, pēdējā laikā viņam nav sekmējies tieši ar bumbas raidīšanu grozā. Šajā mačā vienam no Ņūorleānas komandas līderiem 47,8% metienu precizitāte no spēles, bet 53,8% tālmetienos.

Pēdējos četros mačos viņš vidēji guva tikai 9,5 punktus vidēji spēlē, kā arī sasniedza pieticīgo 27% metienu precizitāti.

"Pēdējā laikā spēlēju sū***i, arī laukumā jutos draņķīgi. Man neraksturīgi nevarēju trāpīt bumbu grozā. Metieni lidos garām grozam, bet arī kritīs iekšā. Parasti neesmu pārāk labs citos elementos, bet varu trāpīt grozā. Tas ir nomācoši," pēc cīņas savu sniegumu kritizēja amerikāņu basketbolists.

"Pelicans" šajā NBA sezonā izcīnījusi astoņas uzvaras un sešreiz zaudējusi, ieņemot septīto vietu Rietumu konferencē. Savukārt "Grizzlies" ar deviņām uzvarām 15 spēlēs ir sestie, tieši priekšā Ņūorleānas klubam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu