Dobeles uzņēmums atbild uz Kambalu pārmetumiem "čuhņas" skandālā (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc "čuhņas" skandāla Kaspars un Olga Kambalas devās uz Dobeli, lai tiktos ar uzņēmumu, kas asprātīgi reaģēja uz viņas pateikto frāzi. Kā apgalvo pati Olga, tas izvērties par viņas ļaunāko murgu. 

Kā liecina ieskats šovā "Slavenības. Bez filtra", Olgas vīrs Kaspars runā mazliet paceltā balsī: "Jūs ierosinājāt uzņēmumiem milzīgu mobinga ķēdi, jūs kā liels uzņēmums parādījāt priekšzīmi, ka tā var."

Olga pieminēja, ka vairāki Dobeles uzņēmumi, kas izmantoja viņas seju reklāmas vajadzībām, deva arī intervijas, kurās viņa tika aizskarta. 

Uzņēmuma "Dobeles dzirnavnieks" valdes priekšsēdētājs Kristaps Amsils gan nevienā brīdī īpaši nelika noprast, ka jūtas vainīgs par radušos situāciju. Viņš par uzņēmuma reklāmu teica: "Mēs gribējām pateikties jums, Olga. Ja pamanījāt, mēs ar tādu humoru piegājām šim. Mēs gribējām vienkārši pateikties par Dobeles popularizēšanu un nosūtīt sveicienu. Mēs esam šeit lielākais uzņēmums pilsētā, un nosaukumā ir ietverta ģeogrāfiskā atrašanās vieta. Mēs ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē pārstāvam Dobeli."

Olgas aizvainojums jūtams teju katrā izteiktajā teikumā. "Šeit ierodoties, es sapratu, cik šis uzņēmums ir liels monstrs, lai vienu sievieti, trīs bērnu māti vienkārši samīdītu un sabojātu man dzīvi."

Olga atkal un atkal uzsvēra, ka cilvēki šo joku nav sapratuši un norādīja, ka cietusi ne tikai viņas mentālā veselība, bet arī bizness. "Cilvēki nesaprot, ka es esmu viena maziņa. Ko man tagad darīt - Daugavā ielēkt? Viss, mana dzīve ir beigusies. Mans bizness vairs neiet, jo es taču pateicu, ka Dobele ir čuhņa, "tad mēs no viņas neko nepirksim"."

Aizkadrā Olga, knapi valdot asaras, teic: "Man sāpēja, ļoti. Es sen nebiju izjutusi tādu stāvokli. Man bija histērijas. Es pat nevaru izskaidrot, kā tas ir. Vienkārši tevi nosit. Briesmīgi. 

Es nevienam nenovēlu to piedzīvot."

Sarunas turpinājumā uzņēmuma pārstāvji bilda, ka reklāmas mērķis nav bijis izsmiet Olgu. "Mēs tiešām neuztvērām, ka no mūsu posta kaut kas tāds izrietēs," teic Amsils.

Kaspars vairākkārt norādīja uz to, ka ar savu rīcību uzņēmums citiem parādījis priekšzīmi. "Tas, ka viens no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem var ierēkt, tas parāda visiem priekšzīmi - jūs gribējāt sliktu vai nesliktu, bet jūs parādījās priekšzīmi, ka tā var."

"Nebija tāda mērķa. Mēs tiešām ar smaidu. Mums ir lieliska humora izjūta," attaisnojot savu rīcību, norāda uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Lūse. Viņai pievienojās valdes loceklis: "Mēs par sevi pasmaidījām."

Olga ir pārliecināta, ka pret viņu vērstās negācijas nav pamatotas: "Parastā dzīvē esmu parasts cilvēks. Nevienam nav tiesību ņemt un likt manas bildes un pieminēt manu vārdu savās reklāmās. Tas nav ētiski, tas nav normāli.

Tagad es saprotu, kā jūtas bērns skolā, kur visi viņu nod*** visi. Es sajutos, ka esmu slikta visas Latvijas priekšā."

Kaspars aizkadrā teica: "Visi, kas vēlas izmantot mūsu laipnību, par to jums būs jāmaksā."

Atvadoties sabiedrisko attiecību speciāliste teica: "Mums absolūti nebija ne mazākās kripatiņas ļaunuma un nojausmas, ka šis viss tā izvērtīsies."

Kambalas ar "Dobeles dzirnavnieka" pārstāvjiem šķīrās, šķiet, uz pozitīvas nots, sarokojoties un novēlot veiksmi. Kā situācija risināsies turpmāk, pagaidām nav zināms. 

Jau ziņots, ka, saņemot virkni negāciju, Kambalas lēma nākt klajā ar paziņojumu, aicinot mediju pārstāvjus otrdien uz preses konferenci.

Konferencē Olga pauda: "Uzskatu, ka tiku izmantota. Es atkārtošos, ka šā visa dēļ sāku apmeklēt psihologu, bet esmu stipra, tikšu tam pāri, bet mēs gribam pacelt mobinga problēmu Latvijā."

"Tā Latvijā nedrīkst darīt, mana sieva personīgi nevienu neaizskāra," uzsvēra Kaspars.

Konferencē abi paziņoja arī to, ka tiesāsies un pacels mobinga jautājumu valstiskā līmenī.

Foto: Atskats uz Kambalu oficiāli izsludināto preses konferenci

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu