Svētdienas horoskops: 20. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: lkoimages/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 20. novembrim.

AUNS

Par attiecībām jārūpējas, kā par ziedu dārzu. Sarīko kopā ar mīļoto iedvesmojošu pasākumu – romantiskas vakariņas vai izbraucienu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantus piedzīvojumus.

VĒRSIS

Sirsnīga diena kopā ar savējiem: noderīga domu apmaiņa un interesantas idejas. Kādās mājās var rasties doma par ģimenes biznesa veidošanu, jauna mājokļa iegādi vai esošā labiekārtošanu.

DVĪŅI

Jauka diena kopā ar savējiem. Kopīgiem spēkiem mājas saimniecībā daudz paveiksiet. Palutini sevi ar kādu iedvesmojošu pirkumu – labu grāmatu, teātra vai koncerta biļetēm.

VĒZIS

Privātajā dzīvē mazliet jāatsvaidzina ikdienība, vēlams romantisks vakars sveču gaismā. Tas piešķils jaunu dzirkstelīti un dos košākas krāsas. Jāsmeļas pozitīvisms jaunajai nedēļai.

LAUVA

Šodien pievērsies radošām nodarbēm un hobijiem, kas uzlabo garastāvokli. Prieks no tikšanās ar draugiem un omulīgām pusdienām krodziņā. Sirdslietās kaut kas pārdomājams.

JAUNAVA

Ja tev ir ģimene, ar sirdi un dvēseli par viņiem rūpēsies un sagādāsi kādu jauku pārsteigumu. Pretī saņemsi labus vārdus un pozitīvas emocijas. Vakarā apdomā nākamās nedēļas darbus.

SVARI

Iespējams, ka privātajā dzīvē viss nenotiks tā, kā tu vēlētos. Ir jāapdomā - ko pats dari, kā izturies, kāds ir tavs ieguldījums attiecību veidošanā. Varbūt kaut kas jāpamaina.

SKORPIONS

Mājas saimniecībā paredzami diezgan lieli darbi. Iesaisti ģimenes locekļus un pēc tam sarīko ballīti. Ja šobrīd esi viens, dodies cilvēkos, būs interesantas iepazīšanās un komplimenti.

STRĒLNIEKS

Pievērsies bērnu vajadzībām un respektē viņu viedokli. Ja pašam rodas kādas problēmas, tad zini, ka ģimene atbalstīs un palīdzēs. Ieklausies tuvinieku padomos, tajos atradīsies kas noderīgs.

MEŽĀZIS

Vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem, taču pavisam mierīgi dzīvoties nesanāks. Iespējams, ciemos pieteiksies radi un draugi un tūdaļ jau atkal klāt jaunā darba nedēļa.

ŪDENSVĪRS

Izbaudi brīvdienu, lasot vai atpūšoties. Ja nu gribas izkustēties, tad vari aizbraukt uz kādu tirdzniecības centru. Piemērots laiks skaistu interjera priekšmetu iegādei, taču jāuzmanās krist pārmērībās.

ZIVIS

Attiecībās ar mīļoto iespējama neliela spriedze. Tam par iemeslu var būt nenozīmīgi, sadzīviski sīkumi. Nesāc strīdēties, bet centieties visu mierīgi izrunāt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu