Pirmdienas horoskops: 21. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 20. novembrim.

AUNS

Darbā stiprināsi autoritāti. Lielisks laiks, lai rakstītu projektus un atrastu domubiedrus. Kādi noderīgi lietišķie kontakti var izveidoties sabiedriskā vai saviesīgā pasākumā.

VĒRSIS

Var rasties sajūta: kaut kas notiek bez tavas ziņas. Mēģini noskaidrot vai satraukumam ir iemesls. Jautā konkrēti, kā esi radis: "Vai ir kas tāds, ko man vajadzētu zināt?"

DVĪŅI

Iespējamas situācijas, kas tracina... Un par kāda sen zināma kolēģa rīcību būsi neizpratnē. Varbūt pateiksi arī kādu asāku vārdu, taču tas pieder pie lietas.

VĒZIS

Tev ir laba profesionālā reputācija un pastāv iespējas saņemt vilinošu izaugsmes piedāvājumu. Lielisks laiks, lai sasniegtu vēl nebijušas virsotnes karjerā vai biznesā.

LAUVA

Iespējams, ka vajag pārskatīt kādu sadarbību. Pavērtē vai no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ kādi darbi pēdējā laikā nav aizkavējušies, vai kādas darījumu sarunas nonākušas strupceļā.

JAUNAVA

Nedēļu sāksi ar plānošanu – vienalga vai vienatnē savā kalendārā vai organizējot kolektīva sanāksmes. Kolēģi priecāsies, ka ir cilvēks, kurš gatavs nodarboties ar organizatoriskiem jautājumiem.

SVARI

Lietišķajā vidē, darbā un biznesā viss strauji manās un jāiet līdzi laikam vai pat kādu solīti pa priekšu. Mācies! Jaunas zināšanas palīdzēs palielināt ienākumus.

SKORPIONS

Ļoti labs laiks, lai meklētu iespējas ienākumu palielināšanai. Prātā interesantas domas, dažādi biznesa plāni un enerģija ķerties ar pilnu jaudu pie jauniem darbiem.

STRĒLNIEKS

Ražīga pirmdiena. Būsi rosīgs, centīsies saorganizēt darbus, dosi padomus kolēģiem un, ja kolektīvā radīsies strīdus situācijas, tu būsi pirmais šķīrējs un samierinātājs.

MEŽĀZIS

No ienākumiem lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts, un patlaban ir labs laiks, lai tu uzdrošinātos kaut ko mainīt ierastajā darba ritmā un meklētu, kur un kā nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Tev ir labas idejas, tikai mazliet jāpaciešas ar realizāciju. Virzies soli pa solim, visu izplāno un pārliecinies, ka cilvēki, kas vēlas darboties ar tevi kopā, ir zinoši un uzticami.

ZIVIS

Apcerīgs noskaņojums un vēlmes lielākas, nekā šībrīža iespējas tās piepildīt. Tā mēdz būt, un arī tādi brīži ir nepieciešami. Drīz parādīsies jaunas iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu