Ostapenko pārsteidz ar kardinālām pārvērtībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko devusies atvaļinājumā uz Maldīvu salām, kur pārsteigusi savus sekotājus ar imidža maiņu. 

Ostapenko dalījusies ar kadriem no eksotiskā ceļojuma, kur redzama jaunā vizuālā tēlā - viņas galvu rotā afrikāņu bizītes.

Ļaudis komentāros gan atzinīgi novērtējuši viņas jauno sasuku, gan priecājas par sportistes publiskotajiem iespaidiem no ceļojuma uz eksotisko zemi.

Atgādinām, ka Ostapenko un ukrainietes Ļudmilas Kičenokas duets nominēts Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) gada labākās dubultspēļu komandas balvai. 

Latvijas un Ukrainas duets šosezon izcīnīja divus titulus, uzvarot prestižajā Sinsinati "WTA 1000" turnīrā un Birmingemas "WTA 250" sacensībās. Tāpat viņas aizcīnījās līdz titulmačiem "WTA 500" turnīros Dubaijā un Īstbornā, bet Vimbldonas čempionātā un Francijas atklātajā čempionātā sasniedza pusfinālu.

Abas tenisistes arī pirmo reizi nodrošināja vietu WTA sezonas finālsacensībās, kurās viņas izcīnīja vienu panākumu savā apakšgrupā, taču ar to bija pietiekoši, lai iekļūtu pusfinālā, kurā piedzīvoja neveiksmi.

Ostapenko un Kičenoka šosezon kopā aizvadīja 17 turnīrus, kuros izcīnīja uzvaras 34 spēlēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu