Ronaldu sasniedz jaunu "Instagram" rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu kļuvis par pirmo personu pasaulē ar 500 miljoniem sekotāju "Instagram" vietnē.

37 gadus vecais futbolists jau ilgāku laiku ir populārākā persona sociālajā tīklā "Instagram". Nu viņa profilam ir vairāk nekā pusmiljards sekotāju.

Ārzemju mediju aplēses liecina, ka Ronaldu ar vienu reklāmu "Instagram" platformā varot nopelnīt pat miljonu ASV dolāru.

Ronaldu ilggadējais sāncensis Argentīnas futbolists Lionels Mesi ir otra populārākā persona "Instagram" vietnē ar 375 miljoniem sekotāju.

Savukārt trešā šajā rangā ar 372 miljoniem sekotāju ir televīzijas personība, modele un uzņēmēja Kailija Dženere no ASV.

Abas futbola zvaigznes nesen satricināja internetu, publicējot kopbildi, kurā viņi viens pret otru spēlē šahu. Ronaldu savā profilā savāca 35 miljonus "sirsniņu", bet Mesi sakrāja 27 miljonus "like" reakcijas.

Viņiem šī bija kopīga reklāma "Louis Vuitton" modes zīmolam.

Ronaldu un Mesi šobrīd atrodas Katarā, kur viņi gatavojas attiecīgi pārstāvēt Portugāles izlasi un Argentīnas valstsvienību Pasaules kausā.

Jau vairāk nekā 10 gadus futbola fani lauž šķēpus par to, kurš ir visu laiku labākais futbolists - Ronaldu vai Mesi? Viņiem abiem pagaidām nav izdevies izcīnīt Pasaules kausu, ko savulaik paveica futbola leģendas Pelē (Brazīlija) un Djego Maradona (Argentīna).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu