25 eiro par digitālu grāmatu?! Influencere Evelīna Pārkere sašūpo internetu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Novembra vidū influncere Evelīna Pārkere laida klajā savu digitālo grāmatu "Dzīve kā filmā", kas plaši tika apspriesta sociālajos tīklos. Tiesa, ne tai glaimojošākajā veidā. 

"Šis ir mans memuārs par manu dzīvi, par to, kāda saulaina dzīve man ir tagad un par to, cik, tuvu ne saulaina, tā bija agrāk. Es izgāju cauri šausmīgam mobingam un iebiedēšanai skolas laikā un detaļās to aprakstu grāmatā, man ir sajūta, ka esmu emocionāli atkailinājusies, jo beidzot dalos ar to, ko visu šo laiku turēju sevī iekšā, kas ir atstājis pēdas uz manu personību. Es ļoti ceru, ka šī grāmata jums kalpos par iedvesmu nepadoties un sasniegt visus savus sapņus. Šī projekta ietvaros vēlos pateikt paldies superīgai sešu meiteņu komandai, kas man šo grāmatu palīdzēja realizēt. Taču, vislielāko paldies es vēlos pateikt mammai un tētim, kas man bija blakus, kad man bija tik grūti. Es zinu, ka nebiju vieglākais bērns, kuru audzināt un ne vienmēr gāja gludi, bet ja ne mani vecāki, es nezinu, kur es šobrīd būtu. Grāmata ir digitālā formātā un to var iegādāties manā bio, es ļoti ceru, ka jums patiks. Ar mīlestību, Evelīna," par grāmatu izsakās Pārkere.

Drīz vien ļaudis internetā metās jaunieti zākāt par gramatikas kļūdām, haotisko saturu, kas turklāt vēl bijis jāpērk par 25 eiro.

Nu sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Pārkere saka, ka pēc grāmatas izdošanas izjutusi mobingu. Taču netrūkstot arī privātu, pozitīvu ziņu. "Esmu saņēmusi arī pozitīvas atsauksmes. Cilvēki dalās ar pieredzi, atbalsta mani, sūta iedrošinošas ziņas. Ir arī ne pārāk pozitīvas, bet tomēr pamatota kritika, kuru noteikti ņemšu vērā," izdevumam teic Evelīna.

Viņa atzīst – ir kļūdījusies, sasteidzot grāmatas izdošanu. Pēc saceltās ažiotāžas digitālā grāmata vairs nav pieejama. Nu viņa apņēmusies pie grāmatas rūpīgi piestrādāt, lai varētu to laist klajā arī fiziskā formātā. "Grāmatnīcās varētu parādīties februāra beigās vai marta sākumā." 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu