Anglijas izlases kapteinim Keinam veiks papildus pārbaudes potītei

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola izlases kapteinim Harijam Keinam pirms otrās spēles Pasaules kausa izcīņā tiks veiktas papildus pārbaudes labajai potītei.

Anglijas izlase 2022. gada Pasaules kausa finālturnīru uzsāka ar pārliecinošu uzvaru, pirmdien B apakšgrupas pirmajā mačā ar 6:2 (3:0) sagraujot Irānu, bet Keins atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Mača otrajā puslaikā Keins pēc sadursmes krita un saķēra labās kājas potīti. Spēles 75. minūtē viņa vietā laukumā devās Kalums Vilsons.

Anglijas izlase nesniedz komentārus par Keina veselības stāvokli, kamēr izlases galvenais treneris Garets Sautgeits uzreiz pēc mača sacīja, ka trauma nav nopietna.

"Domāju ar Hariju [Keinu] viss būs labi," teica Sautgeits. "Tobrīd [savainojums] neizskatījās labi un mēs viņu nomainījām, jo situācija to ļāva."

Anglijas izlase otro spēli B apakšgrupā aizvadīs 25. novembrī pret ASV, bet 29. novembrī būs jāspēlē ar Velsu. Šo divu komandu savstarpējā duelī tika fiksēts neizšķirts 1:1.

Visas 32 komandas Pasaules kausā sadalītas astoņās grupās pa četrām izlasēm. Katras grupas divas labākās izlases iekļūs astotdaļfinālā un turpinās cīņu par futbola prestižāko trofeju.

Šis būs pēdējais turnīrs, kurā piedalīsies 32 komandas, jo no nākamā Pasaules kausa 2026. gadā sacensībās startēs jau 48 izlases.

2018. gada Pasaules kausa finālturnīrā, kas norisinājās Krievija, par čempioni kļuva Francija, izšķirošajā mačā ar 4:2 pārspējot Horvātiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu