Vīrietis Rīgā nesavalda kvadraciklu, spēkrats ietriecas kokos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Vīrietis Rīgā nesavalda kvadraciklu, spēkrats ietriecas kokos
Vīrietis Rīgā nesavalda kvadraciklu, spēkrats ietriecas kokos Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Svētdien, 20. novembrī, neilgi pirms pulksten 13.00, patrulējot Bolderājas apkaimē, Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki pamanīja divus kvadriciklus, kuri bez valsts reģistrācijas numurzīmēm pārvietojās pa koplietošanas ceļu. Mirkli vēlāk viens no kvadricikla vadītājiem pagrieza galvu un, pamanot policijas operatīvo transportlīdzekli, strauji palielināja braukšanas ātrumu, taču, nesavaldot spēkratu, ietriecās ceļa malā esošajos kokos.

Reaģējot uz situāciju, likumsargi nekavējoties apstājās pie avarējušā kvadricikla. Tā vadītājs bija pie samaņas, taču sūdzējās par stiprām sāpēm kājā un rokā. Avarējušam vīrietim tika dots rīkojums nekustēties, līdz ierodas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde. Lai cietušais nenosaltu, policisti viņu apsedza ar folija segu, kā arī pēc mirkļa pie likumsargiem vērsās garāmbraucoša sieviete, kura piedāvāja vilnas segu, lai apsegtu cietušo, līdz ierodas ārstu brigāde.

Nedaudz vēlāk ieradās ātrā palīdzība, kura secināja, ka nepieciešama vīrieša hospitalizācija uz medicīnas iestādi. Tāpat notikuma vietā ieradās Valsts policijas ekipāža, kura pārņēma darbu, lai izvērtētu situācijas apstākļus.

Līdz pašvaldības policijas palīdzība notikuma vietā vairs nebija nepieciešama, likumsargi garāmbraucošai sievietei atgrieza segu un pateicās par palīdzību.

Oficiāli neapstiprināta informācija liecina, ka cietušais slimnīcā gājis bojā. Izsakām līdzjūtību piederīgajiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu