Latvijas futbolisti ar Īriju varētu tikties pārbaudes spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases futbolisti
Latvijas izlases futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

Īrija ir viena no izlasēm, ar kuru Latvija veic pārrunas par pārbaudes spēles aizvadīšanu pirms 2024. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas, apstiprināja valstsvienības preses sekretārs Viktors Sopirins.

Kā ziņo laikraksts "Irish Mirror", pastāv liela iespēja, ka Īrijas valstsvienība martā Dublinā aizvadīs pārbaudes spēli ar Latviju.

Laikraksts lēš, ka mačs varētu notikt 24. martā jeb četras dienas pirms tam, kad Latvija Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ievadā viesosies pie Velsas izlases. Aģentūra LETA guva apstiprinājumu, ka šobrīd norisinās sarunas par pārbaudes spēļu aizvadīšanu un Īrija ir viena no potenciālajām pretiniecēm, bet vienošanās vēl nav panākta.

Arī Latvijas valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs pirms Baltijas kausa izcīņas atklāja, ka pirms šī cikla izlasei iecerēta arī pārbaudes spēle, taču vēl nav noslēgts līgums par tās aizvadīšanu.

Latvijas izlases kvalifikācijas grupā ir Velsa, Turcija, Armēnija un Horvātija, bet īriem Francija, Grieķija, Gibraltārs un Nīderlande.

Īriem 27. martā pirmā kvalifikācijas spēle būs ar patreizējo pasaules čempioni Franciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu