Gandrīz visi vīrieši zemapziņā vēlas lielu dzimumlocekli. Vīrieši ar lielu dzimumlocekli publiskās dušās un pirtīs demonstratīvi staigā kaili. To demonstrē kā tādu primitīvu dominances simbolu. Bet mazāku dzimumlocekļu īpašnieki tos slēpj. Psihologiem ir daudz dažādu skaidrojumu un hipotēžu šai grūti izprotamajai vīriešu vēlmei. Tiek uzskatīts, ka liels dzimumloceklis ir vīrišķības, varas un lepnuma simbols sieviešu priekšā. Vēlme dominēt, īpaši seksuālajā jomā, ir iekodēta vīriešu zemapziņā. Mēs katrs tiecamies būt starp labākajiem dažādās jomās, starp kurām ir arī gulta.

Viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, ko konsultāciju laikā urologs-seksologs Marjus Anglickis dzird gan no jauniem, gan vecākiem vīriešiem: "Dakter, vai mans dzimumloceklis ir normāls?" Pie izkropļotās "normāla" dzimumlocekļa izpratnes un vīriešu kompleksu radīšanas lielā mērā ir vainojama pornogrāfija. Tātad, kāds dzimumloceklis ir normāls?

Bieži vien vīrieši nāk un sūdzas, ka viņiem bijis normāls dzimumloceklis, bet tas ir sarucis. Parasti pie vainas ir liekais svars. Seši kilogrami liekā svara dzimumlocekli samazina par vienu centimetru. Ja jūs pieņematies svarā par, piemēram, 30 kilogramiem, jūsu dzimumloceklis samazināsies par 5 centimetriem. Tam vajadzētu būt spēcīgam pamudinājumam uzlabot savu fizisko formu un palielināt fizisko aktivitāšu daudzumu. Vēl viena un nedaudz retāka vīriešu problēma ir dzimumlocekļa izliekums.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X