Martina Dukura trenētie Lielbritānijas skeletonisti PK sāk ar trīs medaļām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lielbritānijas skeletonists Markuss Vaiats
Lielbritānijas skeletonists Markuss Vaiats Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas skeletonisti ar labiem panākumiem sākuši jauno Pasaules kausa (PK) sezonu. Vistleras trasē Kanādā notiekošajā sezonas pirmajā posmā izcīnītas vietas uz goda pjedestāla, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Par posma uzvarētāju kļuva brits Markuss Vaiats, kurš par vienu sekundes simtdaļu apsteidza korejieti Seudži Jungu, bet trijnieku noslēdza Mets Vestons no Lielbritānijas, kurš pēc pirmā brauciena bija līderis, bet otrajā braucienā kļūdījās, taču spēja saglabāt godalgotu vietu divu braucienu summā.

Latvijas titulētais sportists Martins Dukurs šovasar noslēdza profesionālā skeletonista gaitas un pievienojās Lielbritānijas komandai kā viens no treneriem.

Uzreiz aiz trijnieka vācieši, olimpisko spēļu medaļnieki Aksels Jungks un Kristofers Grothers, bet sešinieku noslēdza mājinieks Bleiks Enzijs.

Latvijas skeletonisti sezonas pirmajā pusē PK sacensībās nepiedalīsies.

Sieviešu konkurencē pie uzvaras tika vāciete Hanna Naize, kurai šī bija pirmā pieredze Vistleras trasē augstākā līmeņa sacensībās.

Otro vietu ieņēma Heilija Klārka no ASV, bet trijnieku noslēdza Brogana Kravlija no Dukura trenētās Lielbritānijas.

Jau ierasts, ka pēcolimpiskajā sezonā PK apritē ir daudz mazāk dalībnieku. Skeletonā vīriešiem piedalījās tikai 15 dalībnieki, bet sieviešu konkurencē par vienu vairāk - 16 skeletonistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu