Sestdienas horoskops: 26. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ruslan Galiullin/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 26. novembrim.

AUNS

Ja dosies iepirkties, tad uzmanies no nelietderīgiem tēriņiem. Rudens atlaides... Gribas ko skaistu... Raugies, vai kārotais pirkums tiešām ir nepieciešams un noderīgs.

VĒRSIS

Šodien gribēsies laiku veltīt sev. No rīta izgulēties, vēlāk pastaigāties, palasīt, noskatīties kādu filmu vai vienkārši nedarīt neko. Izbaudi rāmu un apcerīgu dienu.

DVĪŅI

Izdomā ko aizraujošu kopā ar ģimeni vai tuvākajiem draugiem – dodies piedzīvojumu takās, brauc ar kartingiem u.tml. Vakarā piemērots laiks jautrai ballītei.

VĒZIS

Vislabākā atpūta, kārtojot mājokli un eksperimentējot virtuvē. Tāda nesteidzīga saimniekošana sniegs daudz prieka. Ģimenes locekļi jutīsies aprūpēti, un valdīs pozitīva atmosfēra.

LAUVA

Interesanti piedzīvojumi sirdslietās. Tāda sajūta, ka simpātijas, labestība un mīlestība pavada ik uz soļa. Izej sabiedrībā, apmeklē klubu, satiecies ar draugiem.

JAUNAVA

Saimnieciskā rosība mājās: jāpārskata garderobe, jāsakārto grāmatplaukti, jāslauka putekļi. Darbosies ar entuziasmu un, strādājot tīkamus darbus, labi atpūtīsies.

SVARI

Šodien jābauda dzīve. Mīlestībā iedvesmojoši piedzīvojumi un siltas emocijas. Lielisks laiks attiecību stiprināšanai un kopīgām domām par nākotni.

SKORPIONS

Visjaukākie brīži mājās. Mīļums un dvēseles siltums. Sarīko radiem un draugiem intelektuālo spēļu vakaru. Laiks tiks pavadīts omulīgā un jautrā gaisotnē.

STRĒLNIEKS

Paveicami mājas darbi, vari arī sarīkot omulīgu pasēdēšanu draugiem, bet pirmajā vietā attiecību tēma. Pārliecināsies, ka līdzās ir uzticams cilvēks, vai arī ir iespējas tādu satikt.

MEŽĀZIS

Šodien pievērsies mājas darbiem: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Viss ies no rokas: prieks pašam un mājiniekiem un vakarā tīkama labi paveiktu darbu sajūta.

ŪDENSVĪRS

Sirdslietās iespējami strīdiņi un kaismīgas diskusijas. Svarīgi izrunāties no sirds un rast kompromisu. Par labu nāks kopīgs izbrauciens, izraušanās no ierastās vides.

ZIVIS

Šo dienu velti sev, mīļotajam hobijam vai vienkārši nekā nedarīšanai. Ģimenes cilvēkiem mājās saimnieciski pienākumi vai iepirkšanās tūre, bet arī tad brīdi vienatnei vajag atrast.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu