"Nākotne nav skaidra..." Ikauniecei trauma liek bažīties par karjeras turpinājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/LETA

Latvijas rekoriste septiņcīņā guvusi traumu un šobrīd ir neziņā par karjeras turpinājumu, vieglatlēte piektdien paziņoja sociālajos tīklos.

"Atceries, ka dimanti ir radīti zem spiediena," ievadā raksta Ikauniece, kurai traumas dēļ pērn secen gāja Tokijas olimpiskās spēles.

"Pēc visām rehabilitācijām, pēc visiem pūliņiem, pēc visiem sviedriem un asarām šovasar atkal izdevās sacensties, kas man deva tik daudz cerību un sajūsmu par turpmāko nākotni. Bet tad ne no kurienes rudens treniņā dabūju vēl vienu traumu," pavēstīja sportiste.

"Tātad, 21. novembrī man tika veikta operācija, kas nozīmē, ka priekšā vēl viens atlabšanas periods."

"Šo ierakstu ir grūti izveidot. Man vienmēr patīk būt godīgai pret jums un kas padara šo ierakstu vēl grūtāk uzrakstīt - man jābūt godīgai pret sevi. Cik ilgs būs šis rehabilitācijas periods, kādus rezultātus tas nesīs un cik daudz tas mani atkal pārbaudīs - es godīgi nezinu. Un man ir svarīgi, lai jūs visi, kas mani atbalsta un uzmundrina, to arī saprotat un ziniet. Vai es gribētu atgriezties uz lielās skatuves, pilnīgi noteikti, bet kas nāks, mums ir jāgaida un jāredz," nobažījusies ir vieglatlēte.

"Tā kā nākotne trasē nav skaidra, tas ir svarīgi, ka es koncentrējos uz sevi bez papildu spiediena un plāniem nākamajai sezonai. Es koncentrējos uz savu atveseļošanos un savu ceļojumu, un mēs redzēsim, kur tas mani aizvedīs. Turpināšu trenēties," norādīja Latvijas rekordiste.

Ikauniece atzīmēja, ka laiks rādīs, vai viņai būs lemts atgriezties uz lielās sporta skatuves. "Ja nē, tad būs daudz jaunu mērķu un plānu, kuriem pievērsties."

Patlaban 30 gadus vecā Ikauniece izcīnīja sudraba medaļu 2012. gada Eiropas čempionātā, bronzu 2015. gada pasaules čempionātā un 4. vietu 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu