Jelgavas novadā ugunsnelaimē gājis bojā cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Jelgavas novadā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Glābēji steidzās uz Cenu pagastu, kur četrstāvu dzīvojamā mājā izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ceturtā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā. Dzīvoklī glābēji atrada vienu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās desmit cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, malka, skaidas, kondicionieris, grils, sodrēji ēkas dūmvadā, veļas mazgājamā mašīna, vieglā automašīna, mikroautobuss un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Plkst.4.29 VUGD saņēma izsaukumu uz Līvbērzes pagastu, kur ar atklātu liesmu dega dzīvojamā māja. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāva koka dzīvojamās mājas jumts 120 kvadrātmetru platībā un tas ir iebrucis. Pēc vairākām stundām ugunsgrēks tika lokalizēts, un patlaban darbs notikuma vietā turpinās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 48 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu