Katrīne Sauliete par to, kā iegūt visu, ko sirds kāro: Vajag tikai gribēt

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ queen_kachinja

Šovā "Vakariņš ar savējiem" viesi vakaru pavadīja Ziemassvētku noskaņās, daloties ar brīnumiem, kurus piedzīvojuši. Influencere Katrīne Sauliete atklāja, ka viņa brīnumus piedzīvo nemitīgi, un viņai ir sava tehnika, kā piesaistīt vēlamo.

"Es ļoti ticu brīnumiem. Es daudz manifestēju. Es visiem iesaku gribēt - jo vairāk gribēsiet, jo vairāk būs."

Sauliete uzskata, ka latviešos ir kāda problēma - "cilvēki neko negrib. Viņiem visa kā ir gana." 

"Bet tad, kad tu sāc gribēt, brīnumi sāk notikt! Parādās iespējas, parādās finanses. Kamēr tev nav vajadzību, tev neko nedod," ar savu brīnumu formulu dalās Sauliete.

Katrīne neslēpj, ka daudz sapņo, un viņa ir pārliecināta, ka tas ir iemesls tam, kāpēc viņa ir tik dzīves apdāvināta. Viņa iesaka konkretizēt visu, piemēram, izteikt skaidri un gaiši savas vēlmes. "Es dzimšanas dienā gribēju konkrētu mašīnu, un to arī dabūju."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka raidījumā "Kad viņas satiekas" Sauliete stāstīja par savām finansēm, sakot, ka pelna ļoti labi un negrasās apstāties pie esošajiem ikmēneša ienākumiem. Viņa stāstīja, ka darba augļus nes arī enerģija, kuru viņa sniedz. "Nauda nāk caur enerģijām, tāpēc, cik es esmu atdevusi caur cilvēkiem, tik man nāk atpakaļ."

Sauliete neslēpa, ka šobrīd peļņa gan mazliet ir samazinājusies, taču tik un tā ir gana laba, lai varētu baudīt ceļojumus, pirkt bērniem kāroto un palutināt sevi ar dārgu zīmolu apģērbiem un aksesuāriem.

Atgādinām, ka Sauliete nupat paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti - pilotu Pēteri Vasiļevski. Romantisko bildinājumu viņa saņēma Parīzē, pašā Eifeļa torņa priekšā.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu