Briedis komentējis savus nākotnes plānus boksera karjerā (17)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis, kurš oktobrī nesekmīgi startēja Saeimas vēlēšanās, komentējis savus nākotnes plānus sportista karjerā.

Briedis ringā nav devies kopš jūlijā piedzīvotā zaudējuma pret austrālieti Džeiju Opetaiju. Pirms tam viņš ļoti neatlaidīgi uz cīņu centās izsaukt jūtūberi Džeiku Polu.

Pagājušajā nedēļā Briedis pabija Lielbritānijā, kur apmeklēja boksa šovu. Latvijas bokseris sniedza interviju "YouTube" kanālā "iFL TV". Viņš atklāja, ka ieradies atrast sev pretinieku.

"Kad esmu Anglijā, jūtos kā īsts bokseris. Esmu ieradies atrast sev pretinieku. Neviens negrib ar mani cīnīties ASV, Eiropā un Austrālijā. Tāpēc esmu ieradies šeit," sacīja Briedis.

Iepriekš bija runas, ka Briedis varētu cīnīties par pasaules čempiona titulu pret Lielbritānijas bokseri Lorensu Okoliju.

"Viņš ir interesants puisis ar zemu balsi. Kad man bija josta, viņš nebija gatavs cīnīties ar mani. Tagad man pagaidām nav jostas, un viņš tamdēļ negrib cīnīties," norādīja Briedis.

Latvijas bokseris ir apņēmies atgūt pasaules čempiona titulu, taču austrālietis Opetaija nedod viņam iespēju revanšēties.

Cīņu šovu Briedis apmeklēja uzvilcis kreklu, kuru rotā jūtūbera Džeika Pola ģīmetne. Vai Latvijas bokseri var uztver nopietni?

"Ielaidiet mani ringā, un parādīšu visu savu nopietnību," uzsvēra Briedis, kurš piebilda, ka Polam ir jāatbild par saviem vārdiem.

"Es reprezentēju visus profesionālos bokserus. Viņš ir ienācis mūsu biznesā, nosmeļ visu krējumu un apgalvo, ka ir vislabākais. Pierādi to," par Polu izteicās Briedis.

Latvijas bokseris apgalvoja, ka viņš pret Polu ir gatavs cīnīties tikai ar kreiso roku.

Vai Briedis sevi karjeras turpinājumā redz pirmajā smagajā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) vai smagsvaros?

"Esmu gatavs cīnīties jebkurā laikā, jebkurā vietā. Tāpēc apmeklēju "Sky Sports" šovu. Gribu cīnīties pret vislabākajiem. Vēlos parādīt un pierādīt pasaulei, ka "cruiserweight" svara kategorija ir interesanta," teica Briedis.

Runājot par smagsvariem, Briedis izteicās, ka viņš piekritīs pasaules čempiona ukraiņa Oleksandra Usika izaicinājumam, ja tiks piedāvāts duelis.

Bokseris arī atklāja, ka viņam Anglijā paredzētas trīs cīņas, kurās viņš vēloties sarūpēt šovu.

"Man vienkārši ir vajadzīgs mērķis. Ja man būs mērķis, es došos to sasniegt," teica Briedis, norādot, ka Lielbritānija ir viņa otrās mājās.

"Es uzspridzināšu Angliju ar trīs lieliskām cīņām. Visi tās gribēs redzēt televīzijā. Es parādīšu, ka Latvija un Lielbritānija ir spēcīgās boksa valstis," sola bokseris.

"Es slikti runāju [angļu valodā], bet boksēju labi," piebilda Briedis, kuram tulkot no krievu uz angļu valodu palīdzēja boksa promouters Als Siesta.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu