Noklausies! SKRAPNESHI kopā ar Edavārdiem izdod singlu “Kustēties”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dj apvienība “SKRAPNESHI” (Dj Monsta & Dj PM2THEAM) izdod savu jauno singlu ar nosaukumu “Kustēties”, kurā piedalās reperis Edavārdi. Skaņdarbs būs iekļauts apvienības debijas albumā, kuru plānots klausītājiem nodot nākamā gada sākumā.

“Manuprāt, visa mūsu daiļrades tematika ir gan par iekšējo, gan ārējo brīvību, un šī dziesma nav izņēmums. Taisot mūziku ikdienā, pie dažām dziesmām vajag pasēdēt ilgāku laiku, lai sanāktu kaut kas sakarīgs; šis bīts ir pretstats tam un atnāca burtiski pats. Uztaisījām to vienā vakarā. Un arī viss tālākais dziesmas nobeigšanas process notika neparasti viegli," teic Skrapneshi.

Edavārdi, kurš ir dziesmas teksta autors, par dziesmu saka: "Kad izdzirdēju bītu, nebija divu domu par to, ka es uz tā uzrakstīšu. Mans pants ir veltījums visiem tiem, kuru arsenālā nav virtuozākās deju soļu kombinācijas, tiem, kuru gurni un pleci nekustas tik sinhroni kā citiem, tiem, kuri deju grīdas vietā izvēlas izrādīt atbalstu, kustinot savu galvu līdzi ritmam kultūras nama tumšajos stūros. Nebaidies kustēties!"

Klausies un kusties līdzi!

Pūtēju aranžija - Ritvars Garoza

Jēkabs Reinis (trompete),

Artūrs Grāvītis (trompete),

Māris Valkjuns (trombons),

Mārcis Krišjānis Krastiņš (alta saksofons),

Kārlis Vanags (tenora saksofons)

Dziesmas vizuālo noformējumu veidojis Oskars Cīrulis

Dziesma “Kustēties” pieejama visās mūzikas straumēšanas vietnēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu