Piektdienas horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ziemassvētki
Ziemassvētki Foto: unsplash.com

Uzzini, ko tev nesīs 2. decembris!

AUNS

Darbā vai biznesā diezgan nemierīgi. Nesatraucies par niekiem un neiesaisties strīdos. Ja esi nolēmis dzīvē kaut ko mainīt, tad piesakies kursos, meklē noderīgu informāciju internetā vai specializētā literatūrā.

VĒRSIS

Iespējamas pārmaiņas profesionālajā vidē, bet atceries, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Pēkšņi var rasties citi sadarbības partneri vai pienākt vilinoši karjeras piedāvājumi. Pievērs uzmanību finansēm.

DVĪŅI

Pastāv iespējas noslēgt izdevīgus darījumus, kā arī satikt cilvēkus, kas var sniegt atbalstu. Lielisks laiks ienākumu pavairošanai un skaistiem pirkumiem. Sevi vajag lutināt.

VĒZIS

Lai arī kā dzīve ap tevi mutuļotu, tu būsi viļņa virsotnē. Labs laiks ienākumu pavairošanai vai biznesa attīstīšanai. Turklāt īstajā brīdī izveidosi noderīgus lietišķos kontaktus.

LAUVA

Veiksmīga darbošanās komandā un kolēģu atbalsts, taču jāvelta laiks arī ģimenei. Vakarā pasāciet kopā ko aizraujošu. Ja šobrīd esi viens, pastāv iespējas satikt savu sirdsāķīti.

JAUNAVA

Darbā daudz pienākumu. Iespējamas kādas domstarpības ar kolēģiem, taču vajag saglabāt mieru. Tu proti risināt sarežģītus jautājumus un rast kompromisus.

SVARI

Kaut arī tev patīk radoši un aktīvi darboties, šobrīd jāatvelk elpa. Darbā apdari pašu nepieciešamāko, bet pārlieku iniciatīvu neizrādi. Ir taču piektdiena un jādodas pie saviem mīļajiem.

SKORPIONS

Lieliskas iespējas izcelties profesionālajā jomā un nostiprināt autoritāti. Taču svarīga arī sirdslietu tēma, tajā daudz jautājumu, ar kuriem jātiek skaidrībā. Kaut vai pašam priekš sevis.

STRĒLNIEKS

Kurš dzīvo brīvdienu gaidās, kurš līdz matu galiņiem iekšā darba pienākumos... Tev šodien nāksies kārtīgi pastrādāt, satikties ar darījumu partneriem un risināt nopietnas sarunas, taču būs lielisks rezultāts.

MEŽĀZIS

Svarīga darba un finanšu tēma. Tev ir analītisks prāts, kas labā nozīmē „izshēmos” izdevīgus darījumus un peļņas iespējas. Galvenais – mērķtiecīgi un pārliecināti dodies uz priekšu.

ŪDENSVĪRS

Ja kaut kas nav pa prātam, ievelc dziļi elpu un saglabā mieru. Gan profesionālajā vidē, gan mājās un attiecībās ar tuviniekiem. Intuīcija palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus.

ZIVIS

Darbā nopietni pienākumi un varbūt arī pārmaiņas. Būs jāstrādā ar atdevi un tas paņems daudz enerģijas. Nekautrējies ar vadību apspriest atalgojumu. Katram „peles klikšķim” sava cena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu