Noskaidrotas "Ērkšķu" finālistes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" nu jau fināla priekšvakarā. Dāmas mērojušas tālu ceļu pretim jaunajai dzīvei un izaicinājušas sevi apgūt jaunas prasmes, bet strīdi un intrigas nerimstas. 

Atgādinām, ka fināla priekšvakarā "Ērkšķos" uzvirmoja vēl neredzētas kaislības – intrigu virpulī nokļuvušas bijušās mīlnieces Anastasija un Marija, kuras līdz šim, tai skaitā arī pirms dalības projektā, bijušas teju nešķiramas. Taču nu abas kļuvušas par nesamierināmām naidniecēm, neatstājot vienaldzīgas arī pārējās dalībnieces un ieraujot tās savu attiecību peripetijās.

Pēc Anastasijas un Marijas strīda, kam sekoja paziņojums, ka bijušo mīlnieču attiecības ir beigušās un pēc projekta abas kopā nedzīvos, izbalsošana nesa pārsteigumus. Marija gāja uz visu banku un nosauca Anastasijas vārdu, akcentējot, ka viņa neredz bijušajā draudzenē pārmaiņas un to, ka ir patiesi grūti ar viņu sadzīvot.

Tikmēr Anastasija savu dzīves biedreni saudzēja un mājās cerēja sūtīt Kristīni, kura tērējot laiku citām lietām, nevis savai pašizaugsmei. Pret Anastasiju balsoja arī Krīstīne, kurai sirds neatļaujot vērsties pret Mariju. Vienīgā, kas uz izbalsošanas strīpas kopā ar pārmetumiem par divkosību nosauca Marijas vārdu, bija Madara.

Apkopojot rezultātus, fināla priekšvakarā mājup devās Anastasija, pretim uzvarai virzot Madaru, Kristīni un Mariju.

Finālistēm Bukums vēlēja vēlreiz rūpīgi apdomāt, kāpēc katra no viņām piedalās "Ērkšķos": "Ir jāsaprot, ka šeit esat nevis, lai veidotu draudzības, vērptu intrigas, pelnītu punktus vai domātu, kā izskatīsieties televīzijā. Jums katrai individuāli ir jāsaprot, kāpēc esat šeit, ko darīsiet pēc projekta beigām. Īstais projekts ar nosaukumu "dzīve" sāksies tikai pēc "Ērkšķiem"."

Tikmēr Anastasija, pametot projektu, emocijas neizrādīja un veltīja paldies vārdus kolēģēm: "Paldies, ka devāt man laiku un iespēju kaut ko saprasts, man tas noderēja. Es sev noticēju un tagad zinu, ka varu daudz. Un nekādi apstākļi mani vairs neietekmēs."

Anastasija ilgu laiku dzīvoja narkotiku varā, bet nu tās vairs nelieto, tā vietā viņa daudz un kvalitatīvi pavada laiku ar savu jau pieaugušo dēlu un plāno, kā savest savu dzīvi kārtībā. Apņēmīgajai sievietei ir plāns, kā attīstīt arī savu biznesu, un viņa pie tā cītīgi strādā. Pagaidām plāna detaļas gan viņa vēlas paturēt noslēpumā.

Anastasija
Anastasija Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu