Video ⟩ Ugunsgrēks piecstāvu mājā Rīgā lokalizēts

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsdzēsējs. Ilustratīvs foto.
Ugunsdzēsējs. Ilustratīvs foto. Foto: Zane Bitere/LETA

Piektdienas, 2. decembra, vakarā izcēlies ugunsgrēks piecstāvu dzīvojamā mājā Daugavpils ielā, Rīgā, un šobrīd notikuma vietā strādā 28 ugunsdzēsēji, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

VUGD plkst.18.06 saņēma izsaukumu uz Daugavpils ielu Rīgā. Notikuma vietā konstatēts, ka no ēkas trešā stāva nāk liesmas.

Plkst.20.05 ugunsgrēks lokalizēts. Ēkas trešajā stāvā dega dzīvoklis 40 kvadrātmetru platība un ceturtā stāva dzīvokļa grīda 10 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas izglāba 12 cilvēkus, no kuriem seši ugunsgrēkā cieta. Notikumā cieta arī viens ugunsdzēsējs, kurš pēc NMPD apskates darbu notikuma vietā turpina. Šobrīd VUGD turpina darbu notikuma vietā.

Notikuma vietā strādājuši 28 ugunsdzēsēji ar astoņām specializētajām automašīnām.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāvji aģentūrai LETA pastāstīja, ka mediķi sniedza palīdzību septiņiem cilvēkiem. No tiem divi apskatīti notikuma vietā un no došanās uz slimnīcu atteikušies. Savukārt pieci nogādāti slimnīcā, jo bijuši saelpojušies dūmus. Visi pieci ir stabilā stāvoklī un pie samaņas.

Kopumā ugunsgrēka vietai tika piesaistītas sešas NMPD brigādes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu