Bots/Plūme sezonas pirmajās Sprinta kausa sacensībās izcīna otro vietu (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Bots un Roberts Plūme
Mārtiņš Bots un Roberts Plūme Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas kamaniņu sporta divnieku ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme svētdien Insbrukā, Austrijā, izcīnīja otro vietu sezonas pirmajās Sprinta kausa sacensībās, kamēr debitanti Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts bija desmitajā vietā.

Latvieši piekāpās vienīgi Austrijas divniekam Jannikam Milleram/Armīnam Fraušeram, kuri sprinta nogriezni veica 29,822 sekundēs. Bots/Plūme zaudēja 0,015 sekundes, bet trešo vietu izcīnījušie vācieši Hannes Orlaminders/Pauls Gubics bija 0,036 sekundes lēnāki.

Ševics-Mikeļševics/Krasts ar 0,141 sekundes deficītu ierindojās desmitajā pozīcijā.

Sprinta kausā piedalās 15 labākie sportisti pēc pamatsacensībām.

Pasaules kausa pirmajam posmam pieteikušies 140 sportisti no 20 valstīm.

Pēc tam sportisti dosies uz Ziemeļameriku, kur no 8. līdz 10.decembrim būs posms Vistlerā, Kanādā, bet no 15. līdz 17.decembrim - etaps Pārksitijā, ASV.

Turpinājumā būs gandrīz mēnesi ilga pauze, sportistiem no 6. līdz 8.janvārim sacenšoties Siguldas trasē, Latvijā. Nedēļu vēlāk turpat Siguldā būs Pasaules kausa sezonas piektais posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts.

No 27. līdz 29.janvārim Oberhofā kamaniņu braucēji cīnīsies par godalgām pasaules čempionātā, bet vēlāk paliks turpat Vācijā, kur būs nākamie divi Pasaules kausa posmi Altenbergā no 3. līdz 5.februārim un Vinterbergā no 10. līdz 12.februārim. Nākamajā nedēļas nogalē būs astotais posms Sanktmoricā, Šveicē, bet sezonas noslēgums iecerēts nedēļu vēlāk Vinterbergā, kur sportisti atkārtoti sacentīsies no 24. līdz 26.februārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu