Pirmdienas horoskops: 5. decembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi pirmdienai, 5. decembrim.

AUNS

Var pavērsies jauni apvāršņi, kur doties pretī nezināmajam. Lieliskas iespējas izvirzīties karjerā un līdz ar to palielināt arī ienākumus, vai arī biznesā ķerties pie jauniem projektiem.

VĒRSIS

Nedēļa jau no paša rīta sākas ar nopietniem pienākumiem. Rezultāti nebūs ātri, toties stabili, un tas jau ir tieši tas, kas nepieciešamas. Kārtība un prognozējamība ir tīkamas lietas.

DVĪŅI

Pirmajā vietā profesionālie jautājumi. Iespējams, dzīve piespēlēs izdevību pakāpties pa karjeras kāpnēm un realizēt sen lolotas ieceres. Nedrīkst nobīties un apstāties.

VĒZIS

Profesionālajā jomā iespējamas situācijas vai pārmaiņas, kas tev nebūs īsti pa prātam, bet nevajag asi reaģēt vai pieņemt radikālus lēmumus. Nogaidi, kā notikumi pavērsīsies.

LAUVA

Darbā vai biznesā jaunas vēsmas. Iespējams, kāds priekšnieks vai kolēģis gribēs kaut ko mainīt tikai pārmaiņu pēc. Tev, protams, par to būs viedoklis! Bet labāk nestrīdies, jo enerģija aizplūdīs tukšgaitā.

JAUNAVA

Sekmīgāki tie darbi, ko organizēsi komandā. Tiesa, jābūt gatavam arī uz kompromisiem, kas nāks diezgan grūti, taču gala rezultātā atmaksāsies.

SVARI

Jau no nedēļas pirmās dienas radošas idejas un jauni projekti. Vajadzēs strādāt ar atdevi, taču ir visas iespējas parādīt savus talantus un izcelties.

SKORPIONS

Lietišķos jautājumos piesardzīgam - it īpaši, ja darīšana ar līgumiem. Pārlasi visu, un īpaši to, kas uzrakstīts maziem burtiņiem. Vajadzības gadījumā konsultējies ar juristu.

STRĒLNIEKS

Nopietni finanšu plāni, kas var atnest peļņu, tikai neriskē un neiesaisties avantūrās. Visām idejām vēlams izveidot tāmi. Skaitļi parādīs reālo ainu un iespējamo peļņu.

MEŽĀZIS

Cilvēki novērtēs tavas zināšanas, pieredzi un viedumu. Tajā pašā laikā jāsargās pārāk uztiept savu viedokli – ļauj domāt pašiem. Tev nav jāpieņem lēmumi citu vietā.

ŪDENSVĪRS

Tava radošā un netradicionālā pieeja lietišķiem jautājumiem nesīs labus rezultātus. Tikai nepaļaujies uz citu solījumiem, pareizāk būs, ja stūri turēsi savās rokās.

ZIVIS

Šis un tas izvērtējams lietišķajā jomā: vai pienākumu apjoms nav pārāk liels, vai samaksa atbilstoša, kāds mikroklimats darbavietā. Ja kas nav pa prātam, ir jārunā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu