VIDEO ⟩ "Skats ir šausminošs!" Pamatīgi apgrūtināti braukšanas apstākļi uz Tartu-Tallinas ceļa rezultējas vairākās avārijās (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieka foto/Postimees

Pagājušajā nedēļas nogalē Igaunijas iedzīvotājus pārsteidza pamatīgi apgrūtināti braukšanas apstākļi, kas rezultējās vairākās avārijas un arī ar vienu bojāgājušo, vēsta laikraksts "Postimees".

Braukšanas apstākļi svētdien, 4. decembrī, ap pusdienlaiku kļuvuši ārkārtīgi sarežģīti. Uz ceļa Tartu-Tallina īsā brīdī notika vairākas avārijas, kas rezultējās arī ar viena cilvēka nāvi.

Kāds Igaunijas iedzīvotājs laikraksts stāstīja: "Skats ir šausminošs, grāvī uz jumta ir vairākas mašīnas. Notikuma vietā pat policija nav ieradusies. Esmu pārbijies, visi brauc ar 80 km/h un ne vairāk. Iesaku nevienam šodien nedoties ārpus mājas ar auto."

Glābšanas centrs laikrakstam norādīja, ka vispirms Tartu-Tallina ceļa 105. kilometrā automašīna iebrauca grāvī un apvēlās uz jumta. Transportlīdzeklī atradās viens cilvēks, kurš guva vieglas traumas.

Video: Apgrūtināti braukšanas apstākļi Igaunijā

15 minūtes vēlāk nedaudz tālāk sadūrās divas automašīnas. Tajās kopā atradās seši cilvēki - vairāki no viņiem guva traumas, bet viena persona guva smagas traumas, kas rezultējās ar nāvi.

Sākotnējā informācija liecina, ka negadījums noticis ap plkst. 11.45 Tartu-Tallina ceļa 106. kilometrā. Tiek ziņots, ka viens no šoferiem zaudējis kontroli pār savu spēkratu un sānslīdē iebraucis pretējā joslā, kur sadūrās ar citu auto. Negadījumā bojā gājusi 28 gadus veca sieviete.

Policija pagaidām noskaidrojusi, ka abiem spēkratiem bijušas atbilstošas ziemas riepas, kā arī neviens no šoferiem nav sēdējis pie auto stūres reibumā.

Savukārt vēl viena avārija notikusi nedaudz tālāk - Māo ciematā ārzemnieki, kuri pārvietojās ar nomas auto, zaudēja kontroli pār transportlīdzekli un iebrauca grāvī.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu