TESTS ⟩ Iepazīsti Rīgas mirdzošos Ziemassvētku brīnumus un laimē balvas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar pirmo sniegu šogad sākta Rīgas rotāšana Ziemassvētku gaidīšanas laikam. Ar krāšņi izgreznotām eglēm, gaismas virtenēm un gaismas dizaina objektiem šogad rotāti galvaspilsētas skvēri, parki un rotaļu laukumi. Aizpildot testu, iepazīsti mirdzošos Ziemassvētku brīnumus Rīgā un piedalies konkursā, laimējot balvas.

Mākslinieces Annas Vaivares veidotie svētku motīvi un tēli rotā pilsētvidē apskatāmos vides stendus un afišu stabus. Iepriekšējos gados jau ierastos pilsētas gaismas dekorus zilajos toņos šogad papildina jauni rotājumi – silti izgaismotas Rīgas atslēgas, kas sakņojas vēsturiskajos pilsētas ģerboņos un atjaunotajā grafiskajā identitātē. Savukārt no 17. decembra mirdzošus Ziemassvētku gaismas brīnumus ikviens pilsētas iedzīvotājs varēs apskatīt arī pilsētas kanālmalā izvietotajā Ziemassvētku gaismas takā. Sastopi Ziemassvētku brīnumus Rīgā!

Konkurss noslēdzies!

Paldies visiem dalībniekiem, laureāti:

  • vij***@inbox.lv
  • an***@inbox.lv

Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Ar konkursa noteikumiem var iepazīties, lūk, šeit. Bet nu laiks aizpildīt testu! Balvu izlozē piedalīsies visi dalībnieki neatkarīgi no pareizo atbilžu skaita.

Konkurss tapis sadarbībā ar Rīgas pašvaldību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu