VIDEO ⟩ Policija atklāj jaunas detaļas par smago divu mikroautobusu avāriju Jūrmalā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Trešdien, 7. decembrī, pusdienlaikā uz Dzintaru ceļa pārvada Jūrmalā, frontāli saskrējās divi mikroautobusi un avārijā ievainojumus guva trīs cilvēki. Atklājušās arī jaunas detaļas par notikušo avāriju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Gaisā virmo vīna aromāts, un apkārtējie apstiprina – tas ir alkohols, kas izlijis uz viadukta no Rīgas virzienā braukušā "Mercedes" mikroautobusa. Šoferis ar līdzbraucēju veda dzērienus uz veikaliem, taču galamērķi nesasniedza, jo cieta sadursmē ar pretī braucošo strādnieku busiņu.

Diemžēl notikušā sekas ir smagas – bez ugunsdzēsēju iesaistes iztikt nebija iespējams. Glābēji lika lietā speciālos darba rīkus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā ziņo, ka visi trīs cietušie guvuši politraumas – vairāku ķermeņa daļu ievainojumus. Tas diezgan droši nozīmē, ka policija par incidentu ar smagām sekām sāks kriminālprocesu.

VP Jūrmalas iecirkņa jaunākais inspektors Ģirts Zustenieks norādīja: "Pēc pirmās apjautāšanas secināts, ka "Volkswagen" vadītājs, vizinoties pa viaduktu, neizvērtēja laika apstākļus, nenovaldīja mašīnu un sadūrās ar "Mercedes Sprinter". Konkrētāk notikušā apstākļus skaidros izmeklēšanā."

Policisti saka, ka mērīs vēl abu automašīnu riepu protektorus.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu